Speakersets

Koop een speakerset en sluit deze aan op je PC of laptop en je kunt genieten van goed geluid. Als je filmpjes of muziek op de interne luidspreker van je PC op laptop beluistert, dan valt het immers meteen op dat het geluid niet optimaal klinkt. Een speakerset heeft grotere luidsprekers, waardoor het geluid over een groter frequentiegebied wordt weergegeven. De grotere conus van de luidspreker kan ook een veel hoger volume produceren. Kies je voor een luidsprekerset met een aparte subwoofer, dan heb je ook een veel betere weergave van de bastonen. Bestel vandaag je speakerset PC en geniet morgen al van een veel betere geluidsweergave via je nieuwe speakerset.

Betere geluidsweergave door een speakerset

Ben je ontevreden over de geluidsweergave van de ingebouwde luidsprekers in je PC of laptop en wil je een goede oplossing waarmee je echt kunt genieten van muziek, films en games? Koop dan een goede luidsprekerset. Een luidsprekerset geeft het geluid vele malen beter weer dan de beste ingebouwde computer luidspreker. Je zult optimaal genieten van films, muziek en het geluid van games. Een speakerset heeft een ingebouwde versterker die het relatief lage geluidssignaal uit je PC of laptop boost naar een veel hoger volume. De conussen in de luidsprekers van een speakerset zijn een stuk groter dan die in laptop of PC speakers. Onder meer hierdoor wordt een groter frequentiegebied weergegeven. Zo komt het geluid veel beter over en klinkt natuurgetrouw. We verkopen verschillende speakersets in verschillende prijsklassen en uitvoeringen. We leveren voordelige luidsprekersets die gewoon een goed stereogeluid geven maar ook surround sets waarmee je bij het kijken van een film jezelf in een bioscoop waant. Zoek je een luidsprekerset voor presentatie of feest? Wij leveren een complete hifi speakerset met luidsprekers, mengpaneel, microfoons, alle benodigde kabels en luidspreker statieven.

Welke speakerset kopen?

In plaats van de verschillende luidsprekersets met elkaar te vergelijken, laten we veel liever de verschillende eigenschappen van speakersets zien. Zo kun je aan de hand van je persoonlijke voorkeuren en budget zelf bepalen welke set het beste bij jouw behoefte past. Je kunt luidsprekersets onderscheiden in een aantal verschillende systemen. Een 2.0 speakerset is een set die bestaat uit twee boxen. Eén box is voor het linker stereokanaal en de andere is voor het rechter stereokanaal. Afhankelijk van de uitvoering hebben beide boxen een ingebouwde subwoofer voor een goede lagetonenweergave. In een van beide boxen is een stereo audioversterker ingebouwd. De andere box is een passieve box. Sluit de passieve box aan op de audioversterker in de actieve box. Sluit de voeding van de versterker aan om de versterker van spanning te voorzien. Sluit daarna de ingang van de audioversterker aan op je laptop of PC. Zet de versterker in de actieve box aan en het volume van de versterker op de middenstand. Zet het geluidsniveau op je PC of laptop ook op de middenstand. Kies de muziek die je weer wilt geven en geniet van een volle en veel betere geluidsweergave.

Speakerset 2.1 met subwoofer

Wil je van muziek en youtube filmpjes genieten dan is een 2.1 speakerset een perfecte aankoop. Een 2.1 speakerset bestaat uit drie boxen. Twee kleine satellietboxen voor het weggeven van het linker en rechter stereokanaal. De derde grote box is de subwooferbox van de luidsprekerset die de lage tonen weergeeft. Omdat het menselijke gehoor niet kan bepalen waar lage tonen vandaan komen, maakt het niet uit waar je de subwoofer opstelt. Doordat het menselijke oor wel de richting van de geluiden uit de satelliet speakers kan onderscheiden, ontstaat de realistische illusie dat de satelliet boxen het gehele geluidsspectrum inclusief de lage tonen weergeven. Wees gerust, dit is een techniek die ook al jaren in grote zalen en bioscopen wordt gebruikt voor een super realistische geluidsweergave. Met een 2.1 speakerset geniet je van een volle bassound en zit je letterlijk op de eerste rang! Een luidsprekerset met bluetooth optie, is ideaal om je speakerset draadloos met je laptop, smartphone of tablet te verbinden. Je kunt je speakerset opstellen waar je wilt en op de bank met je laptop of tablet genieten van je favoriete muziek. Dit geeft ook een prima sound bij een YouTube filmpje.

Surround sound 5.1

Bij het kijken naar een speelfilm is surround sound het summum. Bij surround sound 5.1 hoor je het geluid niet alleen van voren komen maar je zit - doordat het geluid van vijf kanten komt - midden in een complete movie experience. Een 5.1 surround luidsprekerset bestaat uit in totaal zes boxen. De midden front luidspreker wordt gebruikt voor het weergeven van dialogen van acteurs. De linker en rechter front speakers kun je hierdoor ver uit elkaar plaatsen zonder dat dit problemen geeft. De rear of achter luidsprekers zorgen samen met de twee front speakers voor een ruimtelijke geluidsbeleving. Je hoort het geluid niet meer alleen van voren, maar door de 5.1 speakerset krijg je het gevoel dat je midden in de speelfilm zit. De zesde luidspreker is de subwoofer. Deze luidspreker is groter dan de andere vijf en verzorgt uitsluitend de basgeluidseffecten. Omdat het menselijk gehoor niet richtinggevoelig is voor lage tonen kun je de subwoofer op elke gewenste plaats neerzetten. Je kunt dus experimenteren en uitvinden welke plaatsing het beste resultaat geeft. Een subwoofer werkt vaak het beste als deze in de hoek van een kamer is opgesteld. Wij verkopen 5.1 speakersets met en zonder surround receiver.

Vragen en advies

Heb je vragen over een van onze producten zoals een speakerset? Wens je nader advies bij het kiezen of heb je een meer technische vraag over een speakerset? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links