Thonet & Vander - Hoch - 70 W - Speakerset

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Speakerset Thonet & Vander Hoch

De beste kwaliteit geluid en dan ook nog uit speakers die voorzien zijn van een fraai design. Dat is wat je in huis haalt met de speakerset Thonet & Vander Hoch. Deze speakers tillen het geluid van films, muziek en games naar een hoger niveau en kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Je kunt een laptop aansluiten met behulp van een 3,5 millimeter jack, een versterker door middel van tulp stekkers en het is zelfs mogelijk om een mobiel apparaat door middel van Bluetooth te gebruiken in combinatie met deze speakerset van zeer hoge kwaliteit. Voor de bediening van de speakers en het regelen van het volume kun je gebruikmaken van een handige afstandsbediening. Met de speakerset van Thonet & Vander Hoch ontstaat er een compleet nieuwe beleving van luisteren naar geluid, kijken naar films en spelen van games.

Specificaties

De speakerset Thonet & Vander Hoch bestaat uit twee speakers en een afstandsbediening. Beide speakers hebben een hoogte van 46 centimeter, zijn 23 centimeter breed en 18 centimeter diep. De behuizing van de speakers is grijs en de luidsprekers zelf zijn zwart met geel gekleurd. Het RMS vermogen dat wordt geleverd is 70 watt en voor het laten horen van lage tonen zit er een subwoofer in de speakerset ingebouwd. Het aansluiten van de beide luidsprekers onderling gaat met een luidsprekerkabel. Dit is nodig om het beste geluid te kunnen produceren. Eén van de twee luidsprekers is een actieve luidspreker en de ander is een passieve luidspreker. Het frequentiebereik van de speakerset is minimaal 20 kHz en maximaal 50 kHz. De impedantie is 10 Ohm.

Aansluitingen

De speakerset van Thonet & Vander Hoch kan op verschillende manieren gebruikt worden. De meest eenvoudige manier van aansluiten is door gebruik te maken van de Bluetooth functie die op de speakers aanwezig is. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van Bluetooth 2.0. Met behulp van deze draadloze verbinding is het dan mogelijk om een apparaat zoals een tablet of smartphone te koppelen zodat het geluid direct van het apparaat over de luidsprekers kan worden afgespeeld. Het is ook mogelijk om een televisie, interactieve ontvanger, versterker, DVD speler of CD speler aan te sluiten op de speakerset. Dit kan met behulp van de ingang voor tulpstekkers. Een derde mogelijkheid voor het aansluiten van apparatuur wordt geboden door de 3,5 millimeter jack ingang. Hiermee kunnen apparaten bedraad worden aangesloten en worden gebruikt.

Thonet & Vander

Thonet & Vander is een Duitse fabrikant van audioapparatuur. Het bedrijf produceert al sinds 1949 toepassingen om geluid ten gehore te brengen. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit materialen, de beste samenstellingen en een herkenbaar design zijn de luidsprekers van Thonet & Vander een echte toevoeging in huis. De speakers die gemaakt worden door deze fabrikant zijn niet alleen mooi om te zien, maar bieden ook de beste kwaliteit aan geluid. Hierdoor wordt het spelen van een game, het kijken van een film of het beluisteren van muziek een nieuwe beleving. Het design van de luidsprekers die door Thonet & Vander op de markt worden gebracht zijn geïnspireerd op de Bauhaus kunststijl. De naam van het merk, Thonet & Vander, is afgeleid van twee ontwerpers die zeer van invloed zijn geweest op deze kunststroming. Dit waren Michael Thonet, een industrieel ontwerper en Ludwig Mies van der Rohe, één van de meest invloedrijke ontwerpers uit de 20 eeuw.

Specificaties
Meer over Thonet & Vander - Hoch - 70 W - Speakerset (Productcode: 9823191158.5203)
 Speakerset
 Eigenschappen
Ingebouwde Subwoofer
 Merk
Thonet & Vander
 Frequentiebereik
50 Hz - 20 kHz
 RMS Vermogen
70 W
 Ingang
Bluetooth, Tulp, 3.5 mm Jack
 Afmetingen
460 x 310 x 270 mm
 Impedantie
10 Ω
 Kleur
Geel, Wit
 Toepassing
Zuil
 Type
Hoch
 Kanalen
2.0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links