Logitech - Z213 - 7 W - Speakerset

€ 37,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 307
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Speakerset Logitech Z213

De standaard speakers die in een laptop zitten hebben vaak niet de beste kwaliteit. Als je muziek wilt luisteren of een film wilt bekijken op een laptop of computer dan wil je wel de volledige beleving hebben. Om hiervoor te zorgen kun je de Speakerset Logitech Z213 aanschaffen. Deze speakerset biedt jou de mogelijkheid om geluid met de beste kwaliteit af te spelen. Zo wordt het kijken naar een film of het beluisteren van muziek via een laptop of computer een hele nieuwe beleving. De compacte speakers nemen weinig ruimte in beslag en zijn eenvoudig te plaatsen en te installeren. Doordat de Z213 speaker set van Logitech wordt geleverd met een subwoofer kun je ook genieten van de lage bastonen die in het geluid zitten. Het geluid van elk apparaat dat je aansluit, krijgt een echte upgrade door het gebruik van de Z213 speaker set van Logitech.

Specificaties

De Z213 speaker set van Logitech bestaat uit een set van twee speakers, een subwoofer en een afstandsbediening. De speakerset is aan te sluiten met een 3,5 millimeter audio jack stekker en kan op elk apparaat met een aansluiting voor deze stekker worden gebruikt. Het is dus ook mogelijk om de speakerset te gebruiken om het geluid van een smartphone of tablet af te spelen. Met een hoogte van 14 centimeter zijn de speakers zeer compact en eenvoudig te plaatsen. De subwoofer heeft een hoogte van 18 centimeter, is 13 centimeter breed en 19 centimeter diep. Deze neemt dus ook weinig ruimte in beslag en kan het beste op de grond worden geplaatst voor het juiste effect. Met een afstandsbediening die bedraad is kan de Speakerset Logitech Z213 worden bediend. Hiermee kan het geluid worden geregeld. Ook is het mogelijk om op de afstandsbediening een koptelefoon aan te sluiten die bediend kan worden met de afstandsbediening.

Compact

De Z213 speaker set van Logitech is vanwege de afmetingen van de speakers en de subwoofer zeer compact. Het geluid dat uit de speakers komt is ondanks deze afmetingen niet gering. Met deze speakerset zorg je voor geluid dat van hoge kwaliteit is. Op deze manier komen films, games en muziek volledig tot hun recht en worden alle klanken helder door de ruimte verspreid. De compacte speakers nemen weinig ruimte in beslag en kunnen op elke gewenste plek geplaatst worden. De subwoofer is ook niet al te groot en neemt dan ook weinig ruimte in beslag. Deze kan het beste op de grond worden geplaatst en in de buurt van de speakers. Op deze manier wordt het samenspel van de klanken die uit de speakerset komen het beste benut.

Overige informatie

Het RMS vermogen van de speaker set is 7 watt. Het totale maximale vermogen van de Z213 speaker set van Logitech is 14 watt, hiermee kan het geluid in goede kwaliteit ten gehore worden gebracht. Om de speakerset aan te sluiten wordt er gebruikgemaakt van een 1,5 meter lange kabel die voorzien is van een 3,5 millimeter aansluiting. Deze kan worden gebruikt op een laptop, computer, smartphone of tablet. Op de afstandsbediening zit ook een aansluiting voor een 3,5 millimeter jack stekker. Hierop kan een koptelefoon worden aangesloten, zodat je ongestoord muziek kunt luisteren, kunt gamen of een film kunt kijken. Het volume kan dan worden geregeld met de afstandsbediening van de speakerset. Op het moment dat er een hoofdtelefoon wordt aangesloten, gaat het geluid uit op de boxen en de subwoofer. Het geluid is hoorbaar via de koptelefoon.

.

Specificaties
Meer over Logitech - Z213 - 7 W - Speakerset (Productcode: 9455276622.5203)
 Speakerset
 Eigenschappen
Ingebouwde Subwoofer
 Merk
Logitech
 Frequentiebereik
65 Hz - 20 kHz
 RMS Vermogen
7 W
 Kleur
Zwart
 Type
Z213
 Kanalen
2.1
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links