König - CSBTSB200 - 15 W - Soundbar

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Soundbar König CSBTSB200

Maak van de woonkamer een echte bioscoop met behulp van de Soundbar König CSBTSB200. De CSBTSB200 Soundbar van König is een complete geluidsinstallatie verpakt in één apparaat. Met behulp van Bluetooth of een kabel is het mogelijk om het geluid uit jouw televisie, laptop, computer, smartphone of tablet volledig tot zijn recht te laten komen. De soundbar van König is compact en krachtig genoeg voor het creëren van een professioneel geluidsbeeld. Een soundbar kan goed worden ingezet als je weinig ruimte hebt voor het plaatsen van een complete installatie met meerdere luidsprekers. Vanwege de afmetingen neemt de CSBTSB200 Soundbar van König zelf weinig ruimte in beslag. Het is ook niet nodig om meerdere luidsprekers te plaatsen als je gebruikmaakt van deze soundbar. Wil je met gemak en op een prettige manier de beste kwaliteit geluid uit jouw apparaten halen? Dan is deze soundbar om meerdere redenen een goede keuze voor thuis of elders.

Specificaties

De Soundbar König CSBTSB200 is voorzien van een 2.1 geluidsinstallatie en een ingebouwde subwoofer voor de lage tonen. De afmetingen van de soundbar zijn 9 centimeter hoog, 9 centimeter diep en 65 centimeter breed. Dit zijn de ideale afmetingen om de soundbar met gemak op verschillende plaatsen neer te zetten. De CSBTSB200 Soundbar van König wordt geleverd met een voedingskabel om de installatie van stroom te voorzien en een audiokabel met een 3,5 millimeter jack aansluiting. Hiermee kunnen apparaten eenvoudig bedraad aan de installatie worden gekoppeld. Het is ook mogelijk om door middel van Bluetooth contact te maken en geluid af te spelen via de soundbar. Het totale vermogen van de CSBTSB200 Soundbar van König is 15 watt. Voor de installatie hoef je niet technisch onderlegd te zijn, want het apparaat is direct klaar voor gebruik. Wil je toch ondersteuning dan krijg je die door middel van de bijgeleverde handleiding.

Waarom een soundbar aanschaffen?

Je kunt verschillende redenen hebben voor het aanschaffen van een soundbar. Het grootste voordeel van het gebruik van een soundbar is dat je bij benadering hetzelfde vermogen en geluid kunt creëren dan wanneer je een complete geluidsinstallatie zou kopen. Het verschil daarmee is dat je met een soundbar al klaar bent met maar één apparaat. Dat betekent dat je ook niet op meerdere plekken een luidspreker hoeft te plaatsen. Dat scheelt een hoop werk omdat je niet overal kabels naar toe hoeft te leggen. Een ander voordeel van een soundbar is dat het geluid dat daarmee geproduceerd wordt vaak van hoge kwaliteit is. Dat is zeker het geval als je de CSBTSB200 Soundbar van König koopt. Met een lengte van 65 centimeter is het apparaat misschien compact, maar heeft hij wel de kracht om muziek, films en games volledig tot hun recht te laten komen. Het geluid van deze soundbar doet dan ook niet onder voor apparaten die zich in een hogere prijsklasse bevinden.

Handig om te weten

Als je op het punt staat om een soundbar aan te schaffen dan is het goed om op een paar punten te letten. Kijk bijvoorbeeld naar de ruimte die de soundbar in gaat nemen en de plek waar je de soundbar wilt plaatsen. Met de CSBTSB200 Soundbar van König is de plek waarschijnlijk geen probleem. Vanwege de afmetingen van deze soundbar is hij eenvoudig op nagenoeg elke plek te plaatsen. Het belangrijkste hierbij is dat er een aansluiting voor elektriciteit in de buurt is. Het aansluiten van een apparaat kan eenvoudig met Bluetooth als dit beschikbaar is. Hiervoor hoeft het apparaat niet in de buurt van de soundbar te staan. Dit is wel het geval als je de soundbar wilt aansluiten met een kabel, iets dat toch nog soms nodig blijkt.

Specificaties
Meer over König - CSBTSB200 - 15 W - Soundbar (Productcode: 9741025382.5203)
 Soundbar
 Eigenschappen
Ingebouwde Subwoofer
 Merk
König
 RMS Vermogen
15 W
 Ingang
Bluetooth, 3.5 mm Jack
 Afmetingen
90 x 90 x 650 mm
 Kleur
Zwart
 Type
CSBTSB200
 Kanalen
2.1
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links