Sweex - SP040 zwart grijs - 2 W - PC speaker

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

PC speakers Sweex SP040 zwart/grijs

Een speakerset van goede kwaliteit voor je computer hoeft niet veel te kosten. Dat bewijzen de PC speakers Sweex SP040 zwart/grijs wel. Sweex is een Nederlands elektronicabedrijf dat zich sinds 2002 richt op het produceren van computeraccessoires. Daarbij maken ze onder meer ook speakersets voor bij de computer. Sweex zet daarbij in op hoogwaardige producten, tegen een schappelijke prijs. Ook het design wordt niet vergeten. Inmiddels worden de speakers, muizen, headsets en kabels van Sweex in meer dan 40 landen verkocht. Heb jij binnenkort ook een Sweex speakerset naast je computer staan?

Ingebouwde subwoofers

Er zijn eigenlijk maar een paar dingen belangrijk bij een dergelijke speakerset: de geluidskwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid. De PC speakers Sweex SP040 zwart/grijs zijn interessant omdat ze weliswaar goedkoop zijn, maar wel een heel prima geluid leveren. Dat komt onder meer door de ingebouwde subwoofers. Die zijn speciaal bedoeld voor het afspelen van de lage (bas)tonen. De meeste geluidssets bestaan uit twee speakers en een basbox, juist ook om de lage tonen goed tot hun recht te laten komen. Heb je geen basbox, zoals bij de Sweex speakers, dan betaal je weliswaar een stuk minder maar gaat dit wel ten koste van de geluidskwaliteit. Door kleine subwoofers in te bouwen weet Sweex dit vrij goed op te lossen. Het geluid is niet zo goed als dat van een duurdere speakerset met een goede basbox, maar voor de prijs krijg je een prima product thuis gestuurd.

Gebruiksvriendelijk

Het voordeel van een kleine speakerset is dat je deze makkelijk kwijt kan aan weerszijden van je computer. Bovendien kun je de boxen eventueel ook meenemen als je ze wilt gebruiken met een laptop. Door het simpele ontwerp zijn de Sweex speakers erg gebruiksvriendelijk. Je sluit ze aan op je computer met een standaard USB kabel. Om de verbinding te leggen wordt gebruikgemaakt van een driver. Dat is een stukje software die de speakers herkent. Vroeger moest je deze apart installeren, maar inmiddels zijn vrijwel alle drivers al voorgeïnstalleerd op Windows. Je kunt ze dan ook vrijwel gelijk gebruiken op iedere computer of laptop. Ook op de Mac. Daarnaast zijn er maar twee knoppen. Eentje om speakers aan en uit te zetten. En een volumeknop.

Ingang voor 3,5 mm kabel

De Sweex speakers bevatten één kleine extra, die echter wel de nodige mogelijkheden biedt. Er zit namelijk ook een lijningang op voor een 3,5 mm kabel. Op deze manier kun je de speaker ook gebruiken voor apparaten die geen USB aansluiting hebben, zoals bijvoorbeeld een CD/DVD speler. Ook kun je ze via een kabel verbinden met je smartphone of elk willekeurig ander apparaat met een koptelefoonuitgang of line uitgang. Alles bij elkaar zijn de Sweex speakers een toonbeeld van doeltreffende eenvoud. Ze bieden een prima geluid, tegen een lage prijs. Door het simpele design kunnen ze jarenlang mee en heb je altijd een prima geluid bij je pc werkzaamheden.

Specificaties
Meer over Sweex - SP040 zwart grijs - 2 W - PC speaker (Productcode: 9466385027.5203)
 PC speaker
 Eigenschappen
Ingebouwde Subwoofer
 Merk
Sweex
 RMS Vermogen
2 W
 Ingang
3.5 mm Jack
 Afmetingen
160 x 80 x 70 mm
 Inhoud verpakking
2x Speaker
 Kleur
Zwart
 Toepassing
PC
 Type
SP040 zwart grijs
 Extra
Koptelefoon Aansluiting
 Kanalen
2.0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links