Logitech - Z130 - 5 W - PC speaker

€ 39,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 323
3-5 wd
Payment methods

PC speakers Logitech Z130

Het Zwitserse Logitech is een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van randapparatuur. Het is onder andere verantwoordelijk voor de uitvinding van het draadloze toetsenbord. Ook de computermuizen van Logitech zijn een begrip. Naast computermuizen en toetsenborden heeft Logitech nog meer elektronica van uitstekende kwaliteit beschikbaar. Zo zijn de PC speakers Logitech Z130 aan te raden voor iedereen die graag muziek wil luisteren met hoge geluidskwaliteit. Tijdens het kiezen van een speaker dien je goed te letten op het vermogen, dat wordt uitgedrukt in wattage. Het menselijk gehoor heeft een bereik tussen de 20 Hz en 20.000 kHz. Goede speakers moeten in staat zijn om hoorbare frequenties zo goed mogelijk weer te geven. Wat dat betreft zit je met deze PC speakers van Logitech helemaal goed. Ze hebben namelijk een vermogen van vijf watt en brengen een krachtig stereogeluid voort. Dit maakt de speakers ideaal om te gebruiken tijdens het muziek luisteren, film kijken en zelfs om mee te gamen zonder dat je een koptelefoon nodig hebt.

Zeer gebruiksvriendelijk

Deze zwarte PC speakers zijn gebruiksvriendelijk. Ze zijn namelijk zeer eenvoudig aan te sluiten op de computer met een stekkertje van 3.5 mm. Daarnaast beschikken de Logitech speakers over een aan-en-uitknop en een volumeregelaar waarmee je eenvoudig zelf het volume kunt bepalen. Zodoende kunnen ook personen met minder technische kennis ermee overweg. Deze speakers hebben een ingebouwde hoofdaansluiting. Daardoor kun je jouw favoriete muziek luisteren waar en wanneer je maar wilt. Om je af te sluiten van de buitenwereld dien je een koptelefoon te gebruiken. Ook een hoofdtelefoon is verkrijgbaar in ons uitgebreide assortiment. Daarnaast hebben de PC speakers Logitech Z130 een ingebouwde subwoofer. Veel muziek-, film en gameliefhebbers vinden dit een groot voordeel omdat het de geluidskwaliteit van de speakers verbetert. Een subwoofer is namelijk een luidspreker die ontworpen is om zeer lage tonen weer te geven. Dit betreft tonen die onder het frequentiebereik van 80 Hz vallen. Normaliter zijn mensen niet in staat om geluid onder de 80 Hz te horen, terwijl lage tonen wel degelijk invloed hebben op de geluidskwaliteit. Kleine speakers met een subwoofer zijn in staat om een frequentie van 80 Hz en lager weer te geven, al is het op bescheiden volume.

Onderhoud van PC speakers

De PC speakers Logitech Z130zijn niet ontzettend groot en hebben een omvang van 101 x 110 x 142 mm. Daardoor kun je ze gemakkelijk in elke ruimte plaatsen. Wel is het belangrijk om de apparaten regelmatig schoon te maken. Tijdens het gebruik van de computer of laptop komen er allerlei kruimels in de gaatjes van de PC speakers terecht. Dit kan ervoor zorgen de geluidskwaliteit minder wordt. Er ontstaan bijvoorbeeld storingen en vervormingen. Om dit te voorkomen dien je de speakers regelmatig even schoon te maken. Daarmee zorg je meteen ook voor een langere levensduur. Tijdens het schoonmaken kun je de elektronica het beste even uitschakelen. Verwijder ook de batterij om het risico op een elektrische schok te verkleinen. Gebruik geen (hand)stofzuiger daarmee kun je de speakers en met name de membranen beschadigen.

Specificaties
Meer over Logitech - Z130 - 5 W - PC speaker (Productcode: 8422012852.5203)
 PC speaker
 Eigenschappen
Ingebouwde Subwoofer
 Merk
Logitech
 RMS Vermogen
5 W
 Ingang
3.5 mm Jack
 Afmetingen
101 x 110 x 142 mm
 Kleur
Zwart
 Toepassing
Laptop
 Type
Z130
 Kanalen
2.0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links