Visaton - VS-WB16B - 60 W - Luidspreker

€ 139,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 2
4-8 wd
Payment methods

Luidspreker Visaton VS-WB16B

De Visaton VS-WB16B is te gebruiken in combinatie met systemen die verschillende vermogens gebruiken. Door de knop op de speaker is het mogelijk om het vermogen aan te passen. Hierdoor kan de speaker niet alleen gebruikt worden op een installatie met een weerstand van 8 Ohm, maar ook als onderdeel van een zogenoemde 100 volt installatie. Die ken je beslist van winkelcentra, sportaccommodaties en magazijnen. Voordeel bij zo’n 100 volt systeem is dat de lengte van de kabel niet van invloed is, wel lever je iets in op de geluidskwaliteit. Let er bij het samenstellen van de installatie op dat de bekabeling die je gebruikt ook geschikt is voor verschillende soorten vermogen. De boxen zijn ook geschikt voor het gebruik in een vergaderruimte of buiten op een boot.

Specificaties

De luidspreker Visaton VS-WB16B heeft een RMS vermogen van 60 watt, dit is het nominale vermogen. Het piekvermogen ligt op 90 watt. De standaard geluidssterkte van deze box is 92 decibel en kan maximaal 103 decibel ten gehore brengen. Het vermogen van de luidspreker Visaton VS-WB16B is te regelen met behulp van een knop. Hiermee wordt een transformator aangestuurd die ervoor zorgt dat de speaker gebruikt kan worden als onderdeel van een 100 volt systeem of van een systeem met een weerstand van 8 ohm. Het compacte kastje is voorzien van een subwoofer met een doorsnede van 16 centimeter en het vermogen ligt tussen de 80 Hertz en 20 Kilohertz, oftewel 20.000 Hertz. De metalen behuizing en het ontwerpen zorgen ervoor dat de speaker waterdicht is en daardoor gebruikt kan worden in ruimtes zoals een badkamer of op een boot. Deze luidspreker is compact en eenvoudig te installeren. Met behulp van de montagebeugel kan het apparaat op elke gewenste plek aan de wand worden gemonteerd. Het is mogelijk om de speaker rechtop of liggend aan de muur te monteren.

Zelf een geluidsinstallatie samenstellen

Met de juiste materialen is het eenvoudig om zelf een geluidsinstallatie samen te stellen. Zorg er bij het aanschaffen van apparatuur en materiaal voor dat alles goed op elkaar is afgestemd. Denk hierbij ook aan de aanschaf van de juiste bekabeling. Luidsprekerkabels zijn eenvoudig in het apparaat te monteren zodat je deze kunt aansluiten op een installatie. Maak voor een optimaal effect gebruik van meerdere exemplaren en verdeel deze over de volledige ruimte die je wilt voorzien van een installatie. Zorg ervoor dat de boxen op de juiste hoogte gemonteerd zijn en met een geschikte afstand ten opzichte van elkaar. Op deze manier creëer je de beste samenstelling van geluid. Voordeel van de luidspreker Visaton VS-WB16B is dat je geen externe subwoofer hoeft aan te schaffen voor jouw geluidsinstallatie. De speakers zijn zelf namelijk al voorzien van een ingebouwde subwoofer voor het weergeven van de lage tonen op voldoende volume.

Specificaties
Meer over Visaton - VS-WB16B - 60 W - Luidspreker (Productcode: 8186587508.5203)
 Luidspreker
 Eigenschappen
Ingebouwde Subwoofer
 Merk
Visaton
 Frequentiebereik
80 Hz - 20 kHz
 RMS Vermogen
60 W
 Beschermingsgraad
Waterdicht
 Decibel
92 dB
 Impedantie
8 Ω
 Kleur
Zwart
 Toepassing
Muur
 Type
VS-WB16B
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links