Visaton - VS-WB10B - 40 W - Luidspreker

€ 89,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 22
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Luidspreker Visaton VS-WB10B

De Luidspreker Visaton VS-WB10B is een compacte luidspreker die eenvoudig gemonteerd en aangesloten kan worden. Voor het krijgen van een optimale geluidsbeleving is het aan te raden om meerdere luidsprekers van Visaton aan te schaffen. Hiermee wordt het mogelijk om een hele ruimte te vullen met de beste kwaliteit geluid. Het voordeel van deze van Visaton is dat deze aan de muur bevestigd kan worden met de bijgeleverde beugel. Hierdoor wordt het mogelijk om een echte surround sound te creëren. De luidspreker is zeer geschikt voor in een woonkamer of vergaderruimte, bijvoorbeeld om tijdens een presentatie of toespraak het geluid te versterken.

Specificaties

De luidspreker Visaton VS-WB10B is voorzien van een beugel waarmee de luidspreker verticaal of horizontaal aan een muur kan worden bevestigd. De luidspreker wordt beschermd door de behuizing tegen stof en spatwater met een IP54 waarde. Met een 1,3 kilo aan gewicht en zijn zwarte uiterlijk is dit een robuust product. Deze luidspreker is een tweeweg 100 Volt speaker met een 4 inch woofer en een 0.5 inch tweeter. Een perfecte luidspreker om te gebruiken in een winkel of thuissituatie. Door de ingebouwde transformator is de speaker ook te gebruiken als een 8 Ohm unit. De luidspreker heeft een maximaal 60 Watt uitgangsvermogen en een frequentiebereik tussen de 100 en 20.000 Hz.

Eenvoudig in gebruik

De luidspreker van Visaton is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Omdat de luidspreker is voorzien van een ophang beugel en vanwege zijn compacte formaat kan deze luidspreker overal worden gebruikt. Een combinatie van meerdere luidsprekers zorgt voor een overweldigend effect. Door toedoen van de VS-WB10B luidspreker van Visaton wordt het luisteren naar muziek en het kijken naar films een echt feest. Om de luidsprekers aan te sluiten kun je gebruikmaken van luidsprekerkabels. Deze worden niet meegeleverd bij de luidspreker maar zijn wel los verkrijgbaar. Combineer de luidsprekers met een subwoofer en versterker en je creëert een goede geluidsinstallatie die niet onder doet aan professionele apparatuur.

Maak je set compleet

Als je een complete beleving van geluid wilt creëren dan heb je niet alleen genoeg aan een paar luidsprekers. De juiste kabels voor het aansluiten zijn dan ook nodig, een versterker en een sub woofer. Als je niet weet wat je precies nodig hebt laat je dan voorlichten of vraag om hulp. De speakerkabels bij de luidspreker van Visaton worden bijvoorbeeld vastgeklemd door een klepje in te drukken bij de speakers. Andere geluidsapparatuur kan ook voorzien zijn van een schroefmechanisme. Bekijk dus van te voren welke apparatuur je met elkaar wilt verbinden en wat voor elke apparaat afzonderlijk de aansluitmogelijkheden zijn. Let er bij het plaatsen van luidsprekers op dat het geluid goed over een ruimte verdeeld wordt. Als je de luidspreker van Visaton aan de muur ophangt, doe dit dan op de juiste hoogte voor de beste verdeling.


Specificaties
Meer over Visaton - VS-WB10B - 40 W - Luidspreker (Productcode: 8909944989.5203)
 Luidspreker
 Eigenschappen
Met muurbevestiging
 Merk
Visaton
 Frequentiebereik
100 Hz - 20 kHz
 RMS Vermogen
40 W
 Afmetingen
130 x 208 x 122 mm
 Beschermingsgraad
Stofvrij / Spatwaterdicht
 Impedantie
8 Ω
 Kleur
Zwart
 Toepassing
Muur
 Type
VS-WB10B
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links