Sweex - Water dancing - 3 W - Luidspreker

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Luidsprekerset Sweex Water Dancing

Voor het kijken van een film, het luisteren van muziek of het spelen van games is het fijn om een goede geluidsinstallatie te hebben. Wil je ook nog iets extra’s toevoegen aan het geluid via visuele effecten, dan is de luidsprekerset Sweex Water Dancing een echte aanrader. Deze luidsprekers zijn voorzien van wateranimaties en andere lichteffecten. Dit maakt het luisteren naar muziek tot een waar feest. De luidsprekers van Sweex zijn eenvoudig te plaatsen en kunnen met een kabel worden aangesloten op elk gewenst apparaat. Met de Sweex Water Dancing luidsprekerset zorg je ervoor dat het geluid dat uit jouw laptop, tablet of smartphone komt volledig wordt benut. De visuele effecten maken het beeld dan helemaal compleet.

Specificaties

De luidsprekerset Sweex Water Dancing is voorzien van een 3,5 mm jack kabel, waarmee je diverse apparaten kunt aansluiten zoals een laptop, smartphone, tablet of ander apparaat dat voorzien is van een 3,5 millimeter jack ingang. Koppel de USB-kabel aan de apparatuur voor de stroomvoorziening. Het RMS vermogen dat door de Sweex Water Dancing luidsprekerset wordt geproduceerd is 3 Watt en de impedantie is 4 Ohm. De luidsprekerset van Sweex bestaat uit 2 luidsprekers die beide zijn voorzien van wateranimaties en andere lichteffecten. Deze effecten reageren op het geluid dat via de speakers wordt geproduceerd. De frequentie van de luidsprekers ligt tussen de 220 Hertz en 13000 Hertz. Beide luidsprekers hebben een afmeting van 21 x 7,9 x 8,2 centimeter.

Eenvoudig te plaatsen

Vanwege de afmetingen van de Sweex Water Dancing luidsprekerset zijn de luidsprekers op veel plekken te gebruiken. Je hebt dan ook niet veel ruimte nodig om de luidsprekers te installeren. Belangrijk is wel dat er een aansluiting voor elektriciteit in de buurt aanwezig is. Ook het apparaat dat wordt aangesloten op de installatie zoals een laptop of computer moet in de buurt van de installatie zijn. Deze kunnen worden aangesloten met een 3,5 millimeter jack audio kabel. De speakers zijn direct klaar voor gebruik als je deze hebt aangesloten met de USB-voedingskabel en de 3.5 jack kabel. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is genieten van de muziek.

Water Dancing

Een bijkomend en plezierig voordeel aan deze speakers zijn de visuele effecten die worden weergegeven. Zodra er muziek of geluid wordt afgespeeld zijn deze effecten zichtbaar. Deze effecten worden weergegeven in de bovenzijde van de luidsprekers die echt gevuld zijn met water. Het water zit al in de speakers als je ze hebt gekocht. Deze unieke visuele effecten zorgen ervoor dat het water danst op de beat van de muziek. Het is dus niet alleen de muziek die opzwepend is, maar ook de disco-effecten die deze speakers met zich meebrengen. Zo maak je van muziek luisteren een compleet feest met de nodige licht- en watereffecten.

Specificaties
Meer over Sweex - Water dancing - 3 W - Luidspreker (Productcode: 9745832954.5203)
 Luidspreker
 Eigenschappen
Ingebouwde Subwoofer
 Merk
Sweex
 RMS Vermogen
3 W
 Ingang
3.5 mm Jack
 Afmetingen
210 x 79 x 82 mm
 Impedantie
4 Ω
 Inhoud verpakking
2x Speaker
 Kleur
Zwart
 Toepassing
Laptop
 Type
Water dancing
 Extra
Watershow
 Kanalen
2.0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links