LD Systems - Roadboy 65 - 25 W - Luidspreker

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Luidspreker LD Systems Roadboy 65

Geluid in de beste kwaliteit via een compacte speaker met diverse aansluitmogelijkheden? Dat kan met de luidspreker LD Systems Roadboy 65. Deze luidspreker is een krachtig en professionele luidspreker die elke installatie volledig tot zijn recht kan laten komen. Met het grote vermogen dat door deze luidspreker ten gehore kan worden gebracht zorg je ervoor dat op elk feest de beste muziek kan worden afgespeeld. De luidspreker is voorzien van verschillende aansluitingen en heeft de mogelijkheid om muziek af te spelen, bijvoorbeeld van een CD, USB-stick of SD-kaart. Ook kunt u via de USB-aansluiting eventueel muziek aflaten afspelen vanaf een laptop of computer. Het volume kan apart geregeld worden, zodat je zelf kunt bepalen hoe hard de muziek staat. Hiermee is deze speaker zowel geschikt voor achtergrondmuziek als op een luidruchtig feestje.

Specificaties

De LD Systems Roadboy 65 is een compact model, met uitgebreide mogelijkheden en diverse eigenschappen. De speaker heeft een afmeting van 30 x 22 x 20 centimeter. Het RMS-vermogen van de luidspreker is 25 Watt en de impedantie van de luidspreker is 4 Ohm. Met een frequentiebereik tussen de 80 Hertz en 15.000 Hertz en een vermogen van 110 Decibel is het mogelijk om een flink geluid te laten horen uit deze luidspreker. De luidspreker is voorzien van diverse aansluitmogelijkheden en ingebouwde muziekdragers. Sluit een laptop, computer of ander apparaat aan en laat via de speaker jouw muziek of podcast horen. Je kunt ook rechtstreeks een C, USB-stick of SD-kaart insteken. Via het display aan de achterzijde kun je vervolgens de muziekbronnen bedienen. Je krijgt er ook nog afstandsbediening bij, zodat je vanuit jouw luie stoel de speaker kunt bedienen.

Aansluitingen

De luidspreker LD Systems Roadboy 65 beschikt over veel verschillende aansluitingen. Het is mogelijk om externe apparatuur aan te sluiten via AUX-kabels (zoals jack 3.5mm of tulp-stekkers), op de AUX-ingang. Maar eigenlijk hoef je geen externe apparatuur zoals een CD-speler of laptop aan te sluiten. Als je de boel compact wilt houden, kun je gewoon in de speaker zelf een CD, USB-stick of SD-kaart plaatsen. Dat scheelt weer extra apparatuur en onhandige kabels. Je kunt trouwens ook een microfoon op de speaker aansluiten, zodat je mee kunt zingen met jouw favoriete nummers. Regel zelf het volume en de toonregelingen via de daarvoor bestemde knoppen op de speaker en/of afstandsbediening. Afzonderlijk kun je dus de bass, treble en het muziekvolume regelen, maar ook het volume van de microfoon. Zo kun je alles op elkaar afstemmen via één speaker.

Alles in één

Met de LD Systems Roadboy 65 haal je een apparaat in huis waar alles in zit dat je nodig hebt. Een complete geluidsinstallatie met verschillende aansluitmogelijkheden en manieren om het geluid perfect af te kunnen stellen. Met deze luidspreker kan elk feestje naar grotere hoogtes worden gebracht. Door het vermogen van de luidspreker is het mogelijk om geluid met de beste kwaliteit ten gehore te brengen. De afmetingen van het apparaat zorgen ervoor dat je de luidspreker eenvoudig kunt meenemen als je ergens op locatie moet zijn. Het enige dat je dan nog nodig hebt voor gebruik zijn eventuele kabels om een apparaat mee aan te sluiten waarvan je muziek wilt afspelen of een microfoon die kan worden aangesloten. Gemakshalve neem je dus een CD-koffer, een USB-stick of SD-kaart mee.Specificaties
Meer over LD Systems - Roadboy 65 - 25 W - Luidspreker (Productcode: 8964769000.5203)
 Luidspreker
 Merk
LD Systems
 Frequentiebereik
80 Hz - 15 kHz
 RMS Vermogen
25 W
 Ingang
CD, SD, USB
 Afmetingen
300 x 220 x 200 mm
 Decibel
110 dB
 Impedantie
4 Ω
 Kleur
Zwart
 Toepassing
Speakerbox
 Type
Roadboy 65
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links