Genius - SP-HF500A - 14 W - Luidspreker

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Luidsprekers Genius SP-HF500A

Deze luidsprekers zorgen voor een goed geluid tijdens het gamen, films kijken of muziek luisteren. Vaak hebben speakers die standaard in een laptop zitten een laag vermogen en vrijwel geen bas. Met deze Genius set los je dat probleem op. Deze speakers hebben een grote volumeknop, waarmee je deze set aan- en uitzet. De luidsprekers Genius SP-HF500A zijn aan de zijkanten houtgekleurd en hebben een zwarte (hoogglans) voorkant.

Gemaakt voor computers en laptops

De luidsprekers Genius SP-HF500A zijn speciaal ontworpen voor computers en laptops. Dit zie je onder andere terug in de extra jack ingang zodat je extra apparaten kunt verbinden zonder de verbinding met een computer te verbreken. Zo sluit je bijvoorbeeld een telefoon aan om muziek te luisteren, zonder dat je een kabel uit je computer hoeft te halen. Daarnaast kun je ook een koptelefoon aansluiten zodat je muziek kunt luisteren of een film kunt kijken zonder dat iemand anders er last van heeft. Omdat de boxen een aardig formaat hebben, is het slim om vooraf te meten of je genoeg ruimte ter beschikking hebt op de plek waar je deze set wil plaatsen.

Een apparaat aansluiten op de speakerset

Het is heel makkelijk om de set aan te sluiten. Stop als eerste de groene stekker in de audio uitgang van de computer. Je wilt dat het geluid van de pc, laptop en dergelijke naar de speakers gaat, dus verbind je de blauwe stekker met de audio ingang van de speaker. Deze audio ingang heeft een blauw rondje om de ingang. Wil je geluid van je telefoon of tablet over de speakers afspelen, dan koppel je de groene stekker met de aux aansluiting van je telefoon. Heb je een tweede aux kabel, dan hoef je hier niet de kabel van pc of laptop zit voor te gebruiken.

Specificaties
Meer over Genius - SP-HF500A - 14 W - Luidspreker (Productcode: 9291866001.5203)
 Luidspreker
 Eigenschappen
Ingebouwde Subwoofer
 Merk
Genius
 Frequentiebereik
100 Hz - 20 kHz
 RMS Vermogen
14 W
 Afmetingen
207 x 120 x 113 mm
 Decibel
82 dB
 Inhoud verpakking
2x Speaker
 Kleur
Zwart
 Toepassing
Laptop
 Type
SP-HF500A
 Extra
Koptelefoon Aansluiting
 Kanalen
2.0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links