Visaton - FR 8WP - Inbouw speaker - 22 W

€ 19,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 43
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Inbouw speaker Visaton FR 8WP 22W

Met de inbouw speaker Visaton FR 8WP 22W heb je een waterdichte en krachtige geluidsbron die op moeilijk te bereiken plekken kan worden geplaatst. Deze inbouwspeaker valt weg in het paneel waar hij op bevestigd wordt. De opening moet groot genoeg zijn om de Visaton in te plaatsen en om de voorkant, waar het geluid uit komt, vast te kunnen zetten. De luidspreker zelf wordt dan in de opening geplaatst zodat het grootste gedeelte aan het oog wordt onttrokken. Ze kunnen goed van pas komen bij het installeren van een geluidsinstallatie op bijvoorbeeld een boot, in een caravan of camper maar ook onder een overkapping. Deze inbouwspeaker kan ook worden gebruikt in vochtige ruimtes zoals een badkamer, keuken, sauna en boot.

Vermogen, weerstand en impedantie

De luidspreker heeft het juiste specificaties om geluid van hoge kwaliteit zuiver af te spelen. Het frequentiebereik van de luidspreker ligt tussen de 150 Hertz en 20.000 Hertz (20 Kilohertz). Het maximale geluidsniveau is 84 decibel. Het RMS vermogen is 22 watt en de impedantie is 4 Ohm (dit is de weerstand). Het is belangrijk dat bij het aansluiten van de inbouwspeaker de installatie voorzien is van dezelfde impedantie. Let er bij het aanschaffen van een installatie en de bijbehorende bekabeling dan ook op dat deze geschikt zijn om het juiste vermogen door te kunnen geven aan de (serie van) inbouwspeakers die gebruikt worden.

Waar plaatsen?

De inbouw speaker Visaton FR 8WP 22W is zo gemaakt dat hij bestand is tegen stof en water. Bijkomend voordeel is dat hij ook bestand is tegen zout water. Dit zorgt er niet alleen voor dat je de luidspreker kunt gebruiken in een badkamer of keuken, maar dat deze ook op een boot bevestigd kan worden. De diameter van dit product is 90 millimeter en de opening waarin hij bevestigd kan worden moet een diameter van 73 millimeter hebben. Om genoeg ruimte te hebben voor het aansluiten op een installatie moet de opening een diepte hebben van 38 millimeter. Voor het aansluiten kan er eenvoudig gebruik worden gemaakt van een luidsprekerkabel.

Specificaties
Meer over Visaton - FR 8WP - Inbouw speaker - 22 W (Productcode: 2880448439.5203)
 Inbouw speaker
 Eigenschappen
Zoutwaterbestendig
 Merk
Visaton
 Frequentiebereik
150 Hz - 20 kHz
 RMS Vermogen
22 W
 Beschermingsgraad
Stofdicht / Spuitwaterdicht
 Impedantie
4 Ω
 Inbouwdiepte
38 mm
 Kleur
Wit
 Speaker diameter
90 Ø
 Toepassing
Badkamer
 Type
FR 8WP
 Zaagmaat
73 Ø
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links