Visaton - DL5 - Inbouw speaker - 4 W

€ 22,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 35
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Extra korting!
Aantal 1€22,95Aantal 2-9€22,38Aantal 10 en meer€21,57
Payment methods

Inbouw speaker Visaton DL5

De inbouw speaker Visaton DL5 is waterdicht. Dit maakt dat je de Visaton DL5 luidspreker kunt inbouwen in ruimtes zoals een badkamer, een sauna, op een boot en caravan of bijvoorbeeld buiten onder de overkapping. Het plaatsen gaat eenvoudig met de daarvoor bedoelde klemmen die aan het apparaat bevestigd zijn. Dat betekent dat je geen schroeven nodig hebt om deze inbouwspeaker te kunnen plaatsen. Het enige dat je hoeft te doen voor het aansluiten en installeren is een opening creëren van het juiste formaat en bekabeling hiernaar toe te leiden. Vanaf dan is het een kwestie van de luidsprekerkabels vast schroeven en de speaker vastklikken.

Kenmerken

De DL5 is wit en gemaakt van metaal. Dit zorgt ervoor dat het product water- en stofdicht is en dat deze eenvoudig in vochtige ruimtes zoals een sauna of badkamer gemonteerd kan worden. Om geluid te kunnen produceren van de juiste kwaliteit beschikt de inbouw speaker Visaton DL5 over een RMS vermogen van 4 watt. De impedantie, de weerstand is 8 Ohm. Deze impedantie moet hetzelfde zijn als de weerstand van de installatie waarop de luidspreker wordt aangesloten. Het frequentiebereik ligt tussen de 150 Hertz en 20 Kilohertz en met een vermogen van 84 decibel zorgt dit voor een zuiver geluid van hoge kwaliteit.

Installatie

Voor het aansluiten op een geluidsinstallatie kan gebruik worden gemaakt van de kroonsteen die aan de luidspreker bevestigd is. Hierin kunnen de luidsprekerkabels die naar de installatie gaan worden vast geschroefd. De DL5 zelf kan in de opening worden geklemd als deze over de juiste afmetingen beschikt. Hiervoor moet de uitsparing een diameter hebben van 5,3 centimeter. De luidspreker zelf heeft een diameter van 8,6 centimeter en een inbouw diepte van 3,1 centimeter. Dit betekent dat de opening minimaal 3,1 centimeter diep moet zijn voor het correct kunnen aansluiten van een DL5. Voor het optimaal benutten van het geluid is het aan te raden om minstens 2 inbouwspeakers te gebruiken. Hiermee zorg je voor een goede geluidsbalans.

Specificaties
Meer over Visaton - DL5 - Inbouw speaker - 4 W (Productcode: 2562326613.5203)
 Inbouw speaker
 Merk
Visaton
 Frequentiebereik
150 Hz - 20 kHz
 RMS Vermogen
4 W
 Beschermingsgraad
Stofvrij / Spatwaterdicht
 Impedantie
8 Ω
 Inbouwdiepte
31 mm
 Kleur
Wit
 Speaker diameter
86 Ø
 Toepassing
Badkamer
 Type
DL5
 Zaagmaat
53 Ø
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links