Visaton - DL10 - Inbouw speaker - 20 W

€ 34,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 104
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€34,99Aantal 2-9€34,12Aantal 10 en meer€32,89
Payment methods

Inbouw speaker Visaton DL10

Een inbouw speaker is een doeltreffende oplossing als je op een plek geluid wilt gebruiken waar je weinig ruimte hebt. De speaker kan dan worden ingebouwd en zo worden geplaatst dat alleen de voorkant van de speaker zichtbaar is. Het werkende gedeelte van de speaker valt dan weg aan de achterzijde. Inbouw speakers kunnen gebruikt worden voor een installatie in het plafond of bijvoorbeeld een boot of in een caravan. Het grote voordeel van inbouw speakers is dat het geluid perfect kan worden verspreid door de ruimte waarin het gebruikt wordt. Een eenvoudig te installeren inbouw speaker is de Visaton DL10. Deze speaker is zo gemaakt dat hij gebruikt kan worden in vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld een badkamer. Hiermee zorg je voor een verrassend effect.

Specificaties

De inbouw speaker Visaton DL10 heeft een diameter van 10,5 centimeter en een diepte van 4,3 centimeter. De inbouw speaker van Visaton is eenvoudig te gebruiken en te installeren in plafondplaten van bijvoorbeeld gips. Voor het plaatsen van de inbouw speaker wordt gebruikgemaakt van twee stevige klemmen die ervoor zorgen dat de speaker in de opening vastgeklemd komt te zitten. De aansluiting van de speaker op een geluidsinstallatie kan met behulp van een luidsprekerkabel. De rode en de zwarte draad van de luidsprekerkabel kunnen eenvoudig worden vastgeklikt in de daarvoor bestemde kroonsteen. Omdat de luidsprekerkabel en de inbouw speaker van Visaton allebei zijn voorzien van eenvoudige klemmen, is het niet nodig om schroeven te gebruiken voor de installatie van de speaker. Om te zorgen voor optimale bescherming is de Visaton DL10 stofvrij en spatwaterdicht. Dit maakt het een ideale luidspreker om te gebruiken in vochtige ruimtes zoals een badkamer.

Vermogen

Het frequentiebereik van de inbouw speaker Visaton DL10 ligt tussen de 70 hertz en 20.000 hertz (20 Kilohertz). Het RMS vermogen ligt op 20 watt. De weerstand van een luidspreker wordt weergegeven in Ohm en wordt ook wel de impedantie genoemd. De impedantie van de Visaton DL10 ligt op 8 Ohm. Dit betekent dat de installatie waarop de luidspreker gebruikt zal worden ook geschikt moet zijn voor een speakerimpedantie van 8 Ohm. Maak je hier gebruik van dan komt het geluid en de inbouw luidspreker van Visaton het beste tot zijn recht. Hetzelfde geldt overigens voor het wattage dat gebruikt wordt voor de inbouw speaker. Let er daarom bij het aanschaffen van inbouw speakers op dat de apparatuur die je daarop aansluit ook geschikt is voor de inbouw speakers.

Waar moet je rekening mee houden?

Als je inbouw luidsprekers wilt aanschaffen dan zijn er enkele zaken waar je op moet letten. In het geval van de Visaton DL10 luidspreker is het verstandig om te weten welke ruimte de luidsprekers nodig hebben. De diameter van de opening waarin de luidspreker bevestigd kan worden moet 10,5 centimeter zijn. Om genoeg ruimte te hebben voor het achterste deel van de luidspreker en om de inbouw speaker helemaal weg te laten vallen, moet de opening een diepte hebben van minimaal 4,3 centimeter. Zorg er van tevoren ook voor dat – als dat mogelijk is - de luidsprekerkabel waarmee je de inbouw luidsprekers wilt aansluiten al klaar ligt of zelfs is aangelegd.

Specificaties
Meer over Visaton - DL10 - Inbouw speaker - 20 W (Productcode: 2562363034.5203)
 Inbouw speaker
 Merk
Visaton
 Frequentiebereik
70 Hz - 20 kHz
 RMS Vermogen
20 W
 Beschermingsgraad
Stofvrij / Spatwaterdicht
 Impedantie
8 Ω
 Inbouwdiepte
43 mm
 Kleur
Wit
 Toepassing
Badkamer
 Type
DL10
 Zaagmaat
105 Ø
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links