Technaxx - Musicman - 6 W - Dockingstation

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Dockingstation Technaxx Musicman

Met een dockingstation van Technaxx Musicman haal je een prima stuk techniek in huis tegen een redelijke prijs. Een dockingstation combineert twee belangrijke functies. Je kunt hem enerzijds gebruiken om je telefoon mee op te laden. Met de andere functie kun je hem gelijktijdig ook gebruiken als een externe speaker. Op die manier heb je dus een luidspreken en oplader in één apparaat. Je houdt daardoor ook nog eens een stopcontact over. Het Dockingstation van Technaxx Musicman is geschikt voor Iphones en kan worden verbonden met een groot aantal andere externe apparaten, zoals een MP3-, CD- of DVD-speler. Het product is slechts 17 centimeter breed, waardoor je hem vrijwel overal in huis kunt plaatsen. Ben je op zoek naar een klein, relatief goedkoop en veelzijdige dockingstation? Dan is de Technaxx Musicman zonder meer een prima aankoop.

Geluidskwaliteit en oplaadtijd

Hoeveel geluidskwaliteit je wenst is natuurlijk persoonsgebonden. Met dit compact dockingstation krijg je in ieder geval uitstekende geluidskwaliteit voor in de woon- of slaapkamer. Als je in de zomer dit dockingstation wilt gebruiken in de tuin, kan hij je ook voorzien van het nodige geluid, als zal deze niet zo zuiver klinken als tussen de muren binnenshuis. Hoe kleiner de ruimte, hoe voller het geluid van dit product. Met een volle accu van 600 mAh kan deze dockingstation 5 uur onafgebroken muziek leveren. Als je jouw smartphone volledig wilt opladen, houd er dan rekening mee dat dit 3 uur in beslag kan nemen. Op zich is dit tijdsbestek niet al te lang. Dit is in sommige gevallen zelfs nog sneller dan met de standaard USB-kabel.

Veel mogelijkheden tot connectie

De echte winst van het Dockingstation Technaxx Musicman zit hem in de enorme hoeveelheid apparaten die je ermee kunt verbinden. Behalve voor je iPhone, kun je het dockingstation ook gebruiken voor je iPod. En dat is niet het enige. De Musicman heeft ook een USB 2.0 poort, een ingang voor een SD-kaart tot 32GB en een 3,5 mm Jack ingang. Als extraatje is er ook een speciale Apple ingang, voor onder meer de MAC op aan te kunnen sluiten. De Musicman is dus met vrijwel ieder apparaat te verbinden wat hem vrij uniek maakt. Dit dockingstation is handig voor thuis, maar zeker ook voor onderweg.

Makkelijk mee te nemen

Het dockingstation Technaxx Musicman is door zijn lichtgewicht van 272 gram ideaal om overal mee naartoe te nemen. Bijvoorbeeld voor een dagje uit, maar ook als je op vakantie gaat. De afmetingen zijn 170x75x65 millimeter. Hij is dus en licht in gewicht en ook nog eens compact, waardoor hij gemakkelijk past tussen de andere spullen in jouw tas als je op reis gaat. Nu kun je overal genieten van jouw favoriete muziek. Het beste combineer je het dockingstation met een externe accu, zodat je hem ook onderweg op kunt laden en altijd voldoende stroom bij je hebt voor je muziek en telefoon.

Specificaties
Meer over Technaxx - Musicman - 6 W - Dockingstation (Productcode: 9089068670.5203)
 Dockingstation
 Eigenschappen
Ingebouwde Subwoofer
 Merk
Technaxx
 Frequentiebereik
150 Hz - 18 kHz
 RMS Vermogen
6 W
 Ingang
Dock connector, SD, 3.5 mm Jack
 Afmetingen
170 x 60 x 75 mm
 Decibel
80 dB
 Geschikt voor
Iphone, Ipod
 Impedantie
4 Ω
 Kleur
Zwart
 Toepassing
Dockingstation
 Type
Musicman
 Kanalen
2.0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links