Sweex - Explorer - Bluetooth speaker - 12 W

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Bluetooth speaker Sweex explorer

Wil je graag overal en altijd van muziek genieten? Dan is de Bluetooth speaker Sweex explorer een goede keuze. Muziek en gezelligheid horen bij elkaar, en door deze draadloze speaker bijvoorbeeld mee te nemen naar een zwembadfeest zorg je voor de juiste sfeer. Je hoeft je geen zorgen te maken als je een nat pak krijgt, want deze luidspreker is waterbestendig. De draagbare Sweex explorer luidsprekers heeft een compact formaat en past prima in je tas. Daarnaast heeft het apparaat een mooi design, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Sweex explorer staat bekend om zijn volle en heldere geluid. Het heeft een RMS vermogen van 12 watt. RMS is de afkorting van Root Mean Square en geeft aan welk vermogen een versterker over een lagere periode kan leveren zonder dat de luidspreker of andere onderdelen beschadigd kunnen raken.

Maak een draadloze verbinding met Bluetooth

Dankzij deze krachtige Bluetooth speaker geniet je waar dan ook ter wereld van een goede geluidskwaliteit. Veel muziekliefhebbers zijn erg enthousiast over de Sweex explorer. Niet alleen vanwege het beschikbare vermogen, maar ook omdat het een goede draadloze geluidservaring biedt. Deze speaker werkt zowel op basis van Bluetooth als NFC. Bluetooth brengt draadloze verbindingen tussen een of meerdere apparaten tot stand. Zodoende kan er allerlei data tussen bijvoorbeeld een smartphone en computer worden gedeeld. Hou wel rekening met het feit dat een Bluetooth verbinding minder goed werkt bij een afstand groter dan 10 meter. >

Maak een draadloze verbinding met NFC

Naast Bluetooth beschikt de Sweex explorer speaker ook over NFC. NFC is de afkorting van Near Field Communication en houdt in dat je kleine hoeveelheden informatie van twee apparaten binnen een straal van tien centimeter kunt uitwisselen. Dit is mogelijk dankzij een speciale chip die in de speaker en smartphone is verwerkt. Je brengt een verbinding tot stand wanneer de speaker een ander apparaat met NFC aanraakt. Een voordeel van NFC is dat het minder tijd nodig heeft om verbinding te maken dan Bluetoth. Overigens is het ook mogelijk om de Bluetooth speaker Sweet Explorer te verbinden aan andere apparaten. Dit kun je heel eenvoudig doen met een 3.5 mm jack stereo audiokabeltje dat je tussen de apparaten koppelt.

Voer handsfree gesprekken

De Bluetooth speaker Sweex Explorer is zeer gebruiksvriendelijk. Zo beschikken de speakers over een speakerphone waarmee je handsfree kunt bellen. Met de ingebouwde microfoon is het nu heel eenvoudig om een gesprek te voeren. Met slechts een druk op de knop kun je namelijk al een oproep beantwoorden. De handsfree functie maakt deze Bluetooth speaker zeer geschikt voor zowel privé doeleinden als werkgerelateerde zaken. Zo kun je de speaker bijvoorbeeld meenemen in je tas naar kantoor. Terwijl je een gesprek voert, heb je ondertussen de handen vrij om een belangrijk document door te nemen. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de geluidskwaliteit van deze Bluetooth speaker. Dit lukt alleen wanneer je het regelmatig goed schoonmaakt. Je hebt voor deze taak (meestal) slechts een stofdoekje nodig.

Specificaties
Meer over Sweex - Explorer - Bluetooth speaker - 12 W (Productcode: 9885497083.5203)
 Bluetooth speaker
 Eigenschappen
Draadloos
 Merk
Sweex
 RMS Vermogen
12 W
 Ingang
Bluetooth, 3.5 mm Jack
 Afmetingen
300 x 170 x 110 mm
 Beschermingsgraad
Weerbestendig
 Kleur
Blauw, Zwart
 Toepassing
Draagbaar
 Type
Explorer
 Extra
NFC
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links