Sweex - Explorer compact - Bluetooth speaker - 3 W

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Bluetooth speaker Sweex Explorer Compact

Wanneer we het over zeer compacte Bluetooth speakers hebben, dan hoort daar zeker de Bluetooth speaker Sweex Explorer Compact bij. Dit is een kleine speaker van 70 x 70 x 65 mm. Het Nederlandse bedrijf Sweex maakt sinds 2002 kwalitatief goede en betaalbare audioapparatuur waarbij deze Bluetooth speaker een van hun populaire producten is. Dat is niet zo gek: deze Sweex Explorer Compact kun je namelijk gemakkelijk meenemen in je rugzak, tas of jas. Daarnaast is de speaker volledig regenwaterdicht (IPX5-bescherming), waardoor je het apparaat gerust mee kunt nemen naar het strand, naar het park, naar een feestje of naar je badkamer. Aan de speaker hangt een handige lus waarmee je de speaker in een handomdraai ergens aan kunt hangen.

Draadloze Bluetooth verbinding

Deze Bluetooth speaker van Sweex gebruik je door middel van een draadloze Bluetooth verbinding volgens het plug and play principe. Zoek in je smartphone of op je laptop de speaker op in je lijst met Bluetooth apparaten en start de verbinding. Vervolgens kun je direct muziek afspelen via de speaker. Natuurlijk wordt de draadloze speaker ook geleverd met een duidelijke handleiding in het Nederlands, waarmee je deze stappen gemakkelijk kunt doorlopen. Naast deze optimale draadloze functie kun je kiezen voor een bedrade verbinding: op de Bluetooth speaker zit een 3.5 mm jack aansluiting waar je een 3.5 mm stereo audiokabel aan kunt sluiten. Deze wordt standaard bij de Sweex bluetooth speaker geleverd in de doos.

Extra specificaties van Sweex Explorer Compact

De speaker heeft een ingebouwde batterij die je snel op kunt laden met de bijgeleverde USB-kabel. Wanneer de accu volledig opgeladen is kun je maar liefst 5 uur lang gebruikmaken van de speaker. Een andere handige extra functie is dat er een ingebouwde microfoon in het apparaatje te vinden is. Wanneer je je smartphone hebt gekoppeld aan de speaker kun je de speaker met microfoon gebruiken om een inkomend telefoongesprek aan te nemen en te voeren. Het maximale RMS vermogen van deze speaker is 3 watt en de speaker is vrijwel volledig in een zwarte kleur uitgevoerd, met een stijlvolle blauwe rand. Hoewel je een Bluetooth speaker misschien niet meteen om het uiterlijk koopt is deze Sweex Explorer Compact een mooi product om te zien.

Handig extraatje: NFC verbinding

Naast de standaard draadloze Bluetooth verbinding is deze speaker ook te gebruiken met een NFC-verbinding. Hiermee kun je nog sneller contact leggen tussen twee apparaten, zoals je smartphone met de speaker. Wanneer je smartphone (of een ander zendapparaat van audio) tevens over NFC beschikt hoef je beide apparaten alleen maar tegen elkaar aan te houden om een verbinding vast te stellen. Op deze manier kun je nog sneller dan via een Bluetooth verbinding muziek luisteren via de draadloze speaker Sweex Explorer Compact. Neem de draagbare speaker mee in je tas, maak hem vast met behulp van de lus en geniet waar je maar wilt.

Specificaties
Meer over Sweex - Explorer compact - Bluetooth speaker - 3 W (Productcode: 9885502286.5203)
 Bluetooth speaker
 Eigenschappen
Draadloos
 Merk
Sweex
 RMS Vermogen
3 W
 Ingang
Bluetooth, 3.5 mm Jack
 Afmetingen
70 x 70 x 65 mm
 Beschermingsgraad
Regenwaterdicht
 Kleur
Blauw, Zwart
 Toepassing
Draagbaar
 Type
Explorer compact
 Extra
NFC
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links