Monster - Superstar Backfloat - Bluetooth speaker

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Bluetooth speaker Monster Superstar Backfloat

De Bluetooth speaker Monster Superstar Backfloat laat je overal naar muziek luisteren. Zelfs op het water is dit draadloos audiosysteem te gebruiken, het apparaat kan op het water drijven met de onderkant naar beneden. Het geluid klinkt door de boxjes aan de bovenzijde. Het systeem is ook waterdicht, er wordt niet alleen wat bescherming tegen water geboden. Doordat het systeem waterdicht is uitgevoerd, is het bovendien mogelijk om het apparaat mee te nemen onder de douche. Je hoeft je niet druk te maken als er water op komt, ook niet als je de luidspreker in het zand van een strand legt. Het is door het ontwerp dat stof en vuil niet in het systeem laat doordringen mogelijk de luidspreker mee te nemen naar het strand of naar de camping. Na gebruik is het mogelijk om het toestel op te bergen in het bijgeleverde opbergtasje.

Geluidskwaliteit en accuduur

Het geluid dat uit de speaker voortkomt, is gebaseerd op de zogenoemde PureMonsterSound. Dat is uiteraard een fantasienaam, maar staat wel garant voor een groot frequentiebereik en een flink volume. Geluidskwaliteit van een hoog niveau dus. Een ander pluspunt is dat je urenlang achtereen naar muziek kunt luisteren. De accuduur van de Monster Superstar Backfloat is namelijk zeven uur. Dat is het geval als de accu volledig is opgeladen. Je kunt deze luidspreker dus zonder meer tijdens een feestje gebruiken of als je wat langer onderweg bent. De accu is oplaadbaar met de bijgeleverde USB kabel en USB adapter. De Lithium Ion accu is snel weer op te laden en is van een dusdanige kwaliteit dat een lange levensduur gegarandeerd is.

Draadloos én 3.5 mm jack aansluiting

Het audiosysteem biedt de mogelijkheid om via een Bluetooth connectie naar muziek te luisteren. Het draadloze bereik van de Bluetooth speaker Monster Superstar Backfloat is circa tien meter. Er is eveneens een optie om via een bekabelde verbinding audio af te spelen, bijvoorbeeld door je smartphone erop aan te sluiten. Dat is mogelijk via de 3.5 mm jack aansluiting. De bediening van het apparaat is zo ontworpen dat ze onder alle omstandigheden zichtbaar en bedienbaar is. Als jij overal naar muziek wilt luisteren en op zoek bent naar een speakersysteem dat waterdicht is en bestand tegen stof en vuil, is deze draadloze luidspreker een prima keuze.

Specificaties
Meer over Monster - Superstar Backfloat - Bluetooth speaker (Productcode: 10314359561.5203)
 Bluetooth speaker
 Eigenschappen
Draadloos
 Merk
Monster
 Ingang
Bluetooth, 3.5 mm Jack
 Afmetingen
184 x 82 x 39 mm
 Type
Superstar Backfloat
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links