Monster - Blaster - Bluetooth speaker

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Bluetooth speaker Monster Blaster

Je hebt groot, groter en je hebt de Bluetooth speaker Monster Blaster. Ook wel de BoomBox genoemd. De afmetingen en het gewicht van deze “monsterlijke” speaker zeggen op zich al genoeg. De Monster Blaster is bijna een halve meter lang en twintig centimeter hoog en breed. Met een gewicht van 7,5 kilo kun je hem ook gebruiken voor je dagelijkse fitnessoefeningen. Het beste zet je het geluid niet op maximaal als je er naast staat, want dan loop je serieus risico dat er wat kalk van het plafond af valt en dat je de eerstvolgende paar minuten een vreemde piep in je oren hebt. De Monster Blaster is de ideale portable speaker voor ieder feest, waar je dat dan ook maar wilt vieren. Ten minste: als je buren geen last van het volume krijgen.

Monsterlijk geluid

Monster heeft de BoomBox bijzonder vormgegeven. Veel draagbare speakers hebben een ronde langwerpige cilindrische vorm. Bij de Blaster is dit een driehoekige langwerpige cilinder. Dit heeft als voordeel dat je hem stabiel neer kunt zetten en dat er aan de bovenkant een handvat zit, waardoor je hem makkelijk met je mee kunt slepen. Dat is wel nodig ook, want de gemiddelde rugzak zit natuurlijk gelijk vol als je de Blaster daar in stopt. Het geheim van het monsterlijke geluid zit aan de binnenkant van de speaker. Daar vind je maar liefst zeven speakers. Die staan alle kanten opgericht om het geluid zo mogelijk gelijkmatig over een ruimte te verdelen. Aan beide zijkanten zitten speciale drivers die zorgen voor een perfect stereo geluid. Heb je een feestje? Dan zet je de Blaster gewoon op een tafeltje in het midden van de kamer of de tuin en je hebt de rest van de avond een dijk van een geluidsinstallatie. Na afloop neem je hem gewoon weer mee.

Technologisch complete speaker

Ook over de muziek hoef je niet moeilijk te doen. Zoals de naam al zegt werkt de Bluetooth speaker Monster Blaster draadloos. Je kunt hem dus makkelijk verbinden met je smartphone en daar vandaan een playlist afspelen. Heb je een nieuwer model telefoon? Dan kun je ook jouw NFC chip gebruiken voor de verbinding. Het bereik is tien meter, dus zolang je niet te ver wegloopt speelt de muziek gewoon door. Verder is het natuurlijk mogelijk om de Blaster ook gewoon via een 3,5 mm jack kabel te verbinden. Bijvoorbeeld met je computer, maar ook met externe apparaten zoals een beamer. Ook hoef je niet bang te zijn dat halverwege de avond de stroom op is. Je kunt de Blaster simpelweg verbinden met het stopcontact, maar ook als je die niet bij de hand hebt is er geen probleem. De accu gaat tot wel twaalf uur mee.

De ideale speaker voor een vriendengroep

Het bijzondere van de Monster Blaster zit hem vooral in de grootte en in het geluid. Er zijn maar weinig boxen die zo'n volume hebben en tegelijkertijd de muziek zo goed door een ruimte kunnen verspreiden. Size matters is dan ook zeker waarheid als het gaat om draagbare speakers. De grote omvang en het gewicht zijn natuurlijk gelijk ook een nadeel. De Blaster is echt bedoeld voor een (grotere) groep en is veel minder gericht op thuisgebruik. Maar wil je graag je favoriete muziek draaien als je afspreekt met je vrienden? Dan is het moeilijk om een andere speaker te vinden die de Monster Blaster verslaat.

Specificaties
Meer over Monster - Blaster - Bluetooth speaker (Productcode: 10314380373.5203)
 Bluetooth speaker
 Eigenschappen
Draadloos
 Merk
Monster
 Ingang
Bluetooth, 3.5 mm Jack
 Afmetingen
203 x 457 x 204 mm
 Toepassing
Draagbaar
 Type
Blaster
 Extra
NFC
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links