House of Marley - Get together denim - Bluetooth speaker

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Bluetooth speaker House of Marley Get together denim

De Bluetooth speaker House of Marley Get together denim zorgt voor een krachtig geluid met een breed frequentiebereik. Dit wordt bereikt door twee 3,5 inch high output woofers én twee tweeters. In totaal 4 speakers dus. De luidspreker is daarnaast vooral ook een praktisch apparaat. Zo bevat het naast de audiofuncties een aantal handige extra’s, waaronder een ingebouwde powerbank die je via USB kunt aansluiten. Dit is een externe batterij waarmee je in een handomdraai je smartphone, tablet, laptop of smartwatch kunt opladen. Het toestel maakt gebruik van een draadloze verbinding. Voordeel hiervan is dat je geen stekkers en draden hoeft te gebruiken om te verbinden met andere apparaten. Ook met een 3,5 inch jack kabel is een verbinding mogelijk.

Geluidsspecificaties

Zowel de geluidskwaliteit als het vermogen van de Bluetooth speaker House of Marley Get together denim is uitstekend. Het vermogen wordt aangegeven met de term Root Mean Square (RMS) en geeft aan of het apparaat een hoog volume kan produceren gedurende een langere periode. Deze luidspreker heeft een totaal vermogen van 20 watt. Dit betekent dat je de volumeknop flink open kan draaien zonder dat interne delen van de box beschadigd raken. In vrijwel elke ruimte is het geluid van dit audio systeem duidelijk hoorbaar. Verder kun je er zeer lang muziek mee luisteren. De accuduur bedraagt meer dan tien uur.

Milieubewuste zwaargewicht

De House of Marley Get together denim is geen lichtgewicht te noemen. Het apparaat is met een gewicht van 2,72 kilo namelijk vrij zwaar, waardoor je het niet eenvoudig overal mee naar toe kunt nemen. Het toestel is dan ook meer geschikt voor thuis. Tevens laat je met een keuze voor dit product en merk zien dat je natuurbewust bent. Het heeft namelijk een buitenkant dat gemaakt is van organisch katoen, hennep, bamboe en gerecyclede plastic flessen. Dit zijn de zogeheten REWIND materialen. Met dit slim vormgegeven audiosysteem haal je een gebruiksvriendelijke en duurzame speaker met een fantastische geluidskwaliteit in huis.

Specificaties
Meer over House of Marley - Get together denim - Bluetooth speaker (Productcode: 5868838316.5203)
 Bluetooth speaker
 Eigenschappen
Draadloos
 Merk
House of Marley
 Voeding
Accu
 Ingang
Bluetooth, 3.5 mm Jack
 Type
Get together denim
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links