House of Marley - Chant Mini - Navy - Bluetooth speaker - 1 W

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Bluetooth speaker House of Marley Chant Mini navy

De Bluetooth speaker House of Marley Chant Mini navy ziet er op het eerste gezicht uit als een Incavaas waar je een bosje bloemen in kunt stoppen. Maar schijn bedriegt. Achter het Caribische uiterlijk van deze speaker zit een prima geluid en de nodige technische extra's. De House of Marley speaker is een leuke toevoeging voor iedere woonkamer waarin niet genoeg ruimte is voor een uitgebreide speakerset. De speaker werkt via Bluetooth en heeft een bereik van maximaal tien meter. Je kunt simpelweg de afspeellijst op je telefoon gebruiken om je kamer met een druk op de knop te vullen met je favoriete muziek.

Belangrijke punten bij een Bluetooth speaker

Bij het kopen van een Bluetooth speaker zijn er enkele belangrijke punten waar je op kunt letten. Ten eerste is er natuurlijk de muziek. Het geluid moet de ruimte volledig vullen en zowel de hoge als de lage tonen moeten natuurlijk en vol klinken. Verder is het belangrijk dat de Bluetooth verbinding makkelijk tot stand kan worden gebracht en dat deze ook op wat grotere afstand stabiel blijft. Tot slot is ook de degelijkheid van de speaker van belang. Zeker als je van plan bent hem ook voor buiten te gebruiken. Bij de House of Marley speaker zijn al deze zaken goed op orde. Wel is het zo dat de speaker vooral geschikt is voor gebruik in huis en minder voor buiten in de tuin. Dat komt voornamelijk door het wat kleinere model van de speaker.

Technologie

Ook de accuduur is een factor van belang. Gebruik je een speaker vooral voor in huis, dan stop je hem waarschijnlijk standaard in het stopcontact. De House of Marley kun je echter gerust een tijd buiten het stopcontact laten. De accu is sterk genoeg om zes uur lang muziek af te spelen. Bovendien kun je de accu eventueel ook gebruiken om je telefoon mee op te laden via de USB ingang van de speaker. De House of Marley kun je dus prima meenemen. De speaker is tot slot spatwaterdicht. Zo lang je hem maar opbergt als het gaat regenen is er dus niets aan de hand. Een andere leuke extra is de ingebouwde microfoon. Daarmee kun je speaker ook gebruiken om mee te bellen.

Voor de milieubewuste Bob Marley fan

Alles bij elkaar is de House of Marley speaker een standaard Bluetooth speaker. Hij voldoet prima en onderscheidt zich technisch niet. Daar zit waarschijnlijk een reden achter, want de fabrikanten hebben zich vooral toegelegd op het bijzondere design van de speaker. De echte fan heeft natuurlijk al lang begrepen dat de speaker een eerbetoon is aan muzieklegende Bob Marley. Vandaar ook het bijzondere Caribische design van de speaker met veel oog voor het milieu. De behuizing is gemaakt van recyclebaar aluminium en bamboe. De speakers aan de bovenkant zijn bedekt met speciale REWIND stof, dat is gemaakt van katoen, hennep en gerecyclede plastic flessen. Ben je dus een milieubewuste Bob Marley fan? Dan is de Bluetooth speaker House of Marley Chant mini navy zonder meer voor jou bedoeld.

Specificaties
Meer over House of Marley - Chant Mini - Navy - Bluetooth speaker - 1 W (Productcode: 5868807098.5203)
 Bluetooth speaker
 Eigenschappen
Draadloos
 Merk
House of Marley
 RMS Vermogen
1 W
 Ingang
Bluetooth, 3.5 mm Jack
 Kleur
Blauw
 Type
Chant Mini - Navy
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links