House of Marley - Chant Mini - Groen - Bluetooth speaker - 1 W

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Bluetooth speaker House of Marley Chant Mini groen

Hecht je veel waarde aan duurzaamheid? Dan zijn de producten van House of Marley misschien wel iets voor jou. Dit bedrijf produceert namelijk milieuvriendelijke elektronica. De Bluetooth speaker House of Marley Chant Mini groen is daar een goed voorbeeld van. Deze draagbare speaker is namelijk gemaakt van robuuste stoffen en gerecyclede materialen. Alleen al dit feit maakt deze speaker uniek. Minstens zo belangrijk als de buitenkant is de binnenkant. Zo is het van groot belang dat je een versterker kiest die voldoende vermogen kan produceren in watt. Dit wordt ook wel uitgedrukt in Root Mean Square (RMS). Deze Bluetooth speaker heeft een vermogen van 1 watt. Muziekliefhebbers beleven dan ook veel plezier aan deze Bluetooth speaker van House of Marley.

Snel data verzenden met Bluetooth

Een van de voordelen van de Bluetooth speaker House of Marley Chant Mini Groen is dat je gebruik kunt maken van een draadloze verbinding. Daardoor is het niet meer nodig om allerlei draden en stekkertjes in huis te halen. Bluetooth is een techniek die een draadloze verbinding tussen een of meerdere apparaten tot stand brengt. Dit betreft doorgaans een maximale afstand van tien meter. Hoe verder weg je loopt, hoe minder de kwaliteit van de verbinding wordt. Deze speaker maakt gebruik van Bluetooth 3.0. Dit zorgt voor een zeer snelle verzending van data tussen twee apparaten. De verzendsnelheid is sterk verbeterd sinds de eerste variant van Bluetooth. Terwijl de verzendsnelheid ooit 3 Mbps betrof, is dit tegenwoordig 24 Mbps. Voor het aansluiten van een smartphone of MP3 speler op de speaker kun je ook gebruikmaken van een 3.5 mm kabeltje. Daarvoor gebruik je de AUX ingang van de Chant Mini. Vervolgens kun je jouw favoriete muziek via het kabeltje en/of draadloos afspelen.

Compact, duurzaam en gebruiksvriendelijk

Misschien ben je veel onderweg. Je gaat bijvoorbeeld elke dag met de auto de weg op naar je werk of reist regelmatig. In dat geval is het een goed idee om een kleine speaker mee te nemen, zoals deze Chant Mini in de opvallende kleur groen. De Bluetooth speaker House of Marley Chant Mini Groen is namelijk vrij compact en daardoor gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Bovendien hoef je onderweg niet bang te zijn dat de accu van de speaker leeg raakt. Het maakt namelijk gebruik van een lithium-ion batterij. Vanwege de energiedichtheid en sterkte is het een zeer populaire batterij voor elektrische apparaten. Zo laadt een lithium-ion batterij al binnen enkele uren op, waardoor het perfect past bij de Chant Mini speaker die vele uren achter elkaar geluid kan produceren.

Duurzaamheid staat centraal

Het bedrijf House of Marley hecht veel waarde aan duurzaamheid, vakmanschap en gebruiksvriendelijkheid. Deze House of Marley Chant Mini speaker combineert het allemaal en is daardoor een aanwinst voor muziekliefhebbers. Niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van deze speaker is de moeite van het bekijken waard. Het is namelijk gemaakt van een zelf gefabriceerd materiaal van hennep, organisch katoen en gerecyclede plastic flessen. Bij de productie van deze speakers staat de natuur centraal. Dit is onder andere te zien aan de bamboering aan de buitenkant. Samen met de speciale stoffen geeft dit opvallende onderdeel de duurzame speaker een unieke uitstraling die helemaal aansluit bij de hedendaagse trend naar meer natuur.

Specificaties
Meer over House of Marley - Chant Mini - Groen - Bluetooth speaker - 1 W (Productcode: 5868812301.5203)
 Bluetooth speaker
 Eigenschappen
Draadloos
 Merk
House of Marley
 RMS Vermogen
1 W
 Ingang
Bluetooth, 3.5 mm Jack
 Kleur
Groen
 Type
Chant Mini - Groen
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links