House of Marley - Chant - Groen - Bluetooth speaker - 9 W

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Bluetooth speaker House of Marley Chant Groen

Met dit draadloos sound system ben je niet gebonden aan bekabeling die je in je beweging beperkt. De connectie via Bluetoothtechnologie zorgt ervoor dat je via verschillende apparaten muziek kunt luisteren. De muziek stream je gemakkelijk vanaf je smartphone of ander toestel, zoals een MP3-speler of tablet. Verder is door de compacte vormgeving deze draadloze luidspreker eenvoudig mee te nemen naar iedere plek. Bijvoorbeeld als je wil relaxen in de tuin of wat verder weg op het strand of in het park. Het apparaat beschikt over een optimale geluidskwaliteit die je onder meer herkent aan de zeer duidelijke basweergave.

Compact en draagbaar audiosysteem

De Bluetooth speaker House of Marley Chant Groen is ideaal om overal naar muziek te luisteren. Het draagbare audiosysteem is uitgerust met een karabijnhaak om het nog gemakkelijk te maken de draadloze luidspreker mee te nemen. Deze klik je bijvoorbeeld vast aan een lus van je broek of aan je tas. Het apparaat heeft een 3,5 mm jack aux ingang, zodat meerdere apparaten ook via een jackkabeltje aangesloten kunnen worden. Het RMS vermogen is 9 W en de accuduur bedraagt zes uur. Er is bovendien een extra uniek kenmerk en dat is dat je handsfree kunt bellen, met dank aan de ingebouwde microfoon.

Milieuvriendelijk uitgevoerd draadloos geluidssysteem

Een van de bijzondere en unieke kenmerken van de Bluetooth speaker House of Marley Chant Groen is het milieuvriendelijke karakter. Het compacte apparaatje is vervaardigd van duurzaam en natuurvriendelijk materiaal. Deze luidspreker is met de elastische REWIND stof uitgevoerd en voorzien van een bamboe trimring. De REWIND stof bestaat voor een deel uit hennep (30%) en voor het zelfde deel uit organisch katoen en wordt gecombineerd met 40% gerecycled plastic. Je doet dan ook een duurzame aankoop bij je keuze voor dit bijzondere, in het oog springende product en daarmee zorg je ook nog eens voor een positieve bijdrage aan het milieu.

Specificaties
Meer over House of Marley - Chant - Groen - Bluetooth speaker - 9 W (Productcode: 5868781083.5203)
 Bluetooth speaker
 Eigenschappen
Draadloos
 Merk
House of Marley
 RMS Vermogen
9 W
 Ingang
Bluetooth, 3.5 mm Jack
 Kleur
Groen
 Type
Chant - Groen
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links