Hama - Bluetooth speaker - 3 W

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Hama bluetooth speaker zwart

Muziek luisteren via een Bluetooth speaker is helemaal van deze tijd. De Hama bluetooth speaker zwart voldoet aan de nodige eisen wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief goede Bluetooth speaker voor een goede prijs. Hama produceert al jaren hoogwaardige digitale producten waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Met deze draadloze Bluetooth speaker maak je binnen no time verbinding via Bluetooth waarna je ongestoord naar muziek kunt luisteren. Door het kleine formaat kun je het apparaatje gemakkelijk plaatsen waar je maar wilt: in de tuin tijdens een barbecue met vrienden, in de badkamer tijdens het douchen of gewoon in de woonkamer. Het enige dat je hoeft te doen is te zorgen dat je smartphone, waarmee de speaker verbonden is, in de buurt blijft van de Bluetooth speaker zodat je een optimale verbinding blijft behouden.

Specificaties van Hama bluetooth speaker

De Hama bluetooth speaker zwart weegt slechts 170 gram en is 70 x 70 x 65 mm groot. Dat betekent dat je het apparaatje zelfs mee kunt nemen in je tas of jas zonder er last van te hebben. Het frequentiebereik is 20 Hz tot 20 kHz en de impedantie is 4 Ohm. Omdat je via Bluetooth verbinding maakt met de speaker is het handig om te weten dat het toestel compatibel is met A2DP V1.2/AVRCP V1.4/HFP V1.5. Onder meer zijn hierdoor geavanceerd audiostreamen, diverse remote functies én allerlei handsfree acties mogelijk. Bluetooth. Het RMS vermogen van deze speaker is 3 watt, dat lijkt weinig maar is ruim voldoende om in de meeste situaties voorzien te zijn van voldoende volume en zelfs van een goed te volgen bas, naast mid en hoog.

Plug and play verbinding

Deze Bluetooth speaker van Hama beschikt over een plug and play functie. Dat wil zeggen dat je de speaker alleen hoeft op te laden, aan te zetten en te laten verbinden met je smartphone, laptop of ander apparaat met Bluetooth en muziekfunctie. Zoek de speaker in het lijstje op bijvoorbeeld je laptop en maak verbinding. Na verbinding kun je direct je favoriete muziek afspelen! Het grote voordeel van dit systeem is dat vrijwel iedereen met de Hama Bluetooth speaker aan de slag kan. Bij het apparaatje zit uiteraard een handleiding die je kunt bekijken, voor het geval je toch nog met vragen zit. De speaker kan ook worden gebruikt voor inkomende gesprekken, het afspelen van geluid bij films en video’s en andere audioactiviteiten.

Batterijduur van Bluetooth speaker

Omdat de Hama Bluetooth speaker zwart draagbaar en draadloos is betekent dit dat je de batterij van de speaker wel af en toe moet opladen om het te kunnen gebruiken. Bij de speaker wordt een USB-kabel geleverd, waarmee je het apparaatje binnen vier uur volledig kan opladen. In het boxje zit een Lithium Polymer accu die na het opladen 14 uur meegaat. Let erop dat je de speaker nooit verder dan 10 meter vanaf de verzender plaatst: dit is de maximale afstand waarbij de Bluetooth speaker van Hama werkt. Je kunt de speaker tot slot ook nog direct verbinden met een apparaat door middel van de 3.5 mm jack aansluiting op het apparaat. In de doos van het product wordt een kabeltje hiervoor meegeleverd. Al met al een complete speaker dus.

Specificaties
Meer over Hama - Bluetooth speaker - 3 W (Productcode: 9870637315.5203)
 Bluetooth speaker
 Eigenschappen
Draadloos
 Merk
Hama
 Frequentiebereik
20 Hz - 20 kHz
 RMS Vermogen
3 W
 Ingang
Bluetooth
 Afmetingen
70 x 70 x 65 mm
 Impedantie
4 Ω
 Kleur
Zwart
 Toepassing
Draagbaar
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links