Hama - Bluetooth speaker - 2 W

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Hama Bluetooth speaker wit

Het Duitse bedrijf Hama bestaat al sinds 1923 en is toonaangevend op het gebied van elektronica. Het heeft een assortiment dat bestaat uit maar liefst 18.000 betaalbare kwaliteitsproducten, waaronder de Hama Bluetooth speaker wit. Waarschijnlijk heb je wel eens gemerkt dat de geluidskwaliteit van je smartphone en tablet minder is dan die van de luidsprekers. Op het moment dat je het geluid hard zet merk je het kwaliteitsverschil pas echt. Gelukkig vormt de Hama Bluetooth speaker wit de perfecte oplossing voor dit probleem. Dit product is niet voor niets zeer populair onder muziekliefhebbers. Het staat namelijk bekend om de fantastische geluidskwaliteit. Het frequentiebereik van de speaker ligt tussen de 20 Hz en 20 kHz, wat een vereiste is voor dit soort apparaten. Deze speaker verandert je smartphone in een klein hifi systeem, wat betekent dat het geluid vrijwel geen ruis en vervorming heeft. Daardoor klinkt jouw favoriete muziek ook vanaf de smartphone of tablet voortaan perfect.

Bluetooth verbinding

Een uniek kenmerk van dit product is dat de speakers niet verbonden zijn met een kabel. In plaats daarvan maken ze gebruik van draadloze technologie. Bluetooth brengt draadloze verbindingen tussen apparaten tot stand. In feite komt er via een Bluetooth verbinding een klein netwerk tot stand. Meestal is er een verbinding tussen twee apparaten, maar een connectie tussen meerdere apparaten is ook mogelijk. Dankzij de draadloze verbinding van de Hama Bluetooth speaker kun je op vrijwel alle apparaten die geschikt zijn voor Bluetooth muziek afspelen. Dit maakt het een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld datakabels. Hou er wel rekening mee dat Bluetooth het beste werkt bij een verbinding over korte afstand, tot maximaal 10 meter. Impedantie staat voor weerstand en wordt uitgedrukt in Ohm, in dit geval 4 Ohm. Een speaker met een hoge impedantie betekent dat de versterker van een toestel veel vermogen moet leveren. Een toestel met een lage impedantie hoeft minder vermogen te leveren en is daardoor zeer geschikt voor apparaten zoals een tablet of smartphone. Je kunt deze speaker van Hama dus met een gerust hart aansluiten op je mobiele telefoon of andere apparaten.

Snel opladen en weer verder muziek luisteren

De tijd dat je struikelde over allerlei stekkers is dankzij de draadloze apparaten voorgoed verleden tijd. Deze speaker in de moderne kleur wit staat bekend als zeer gebruiksvriendelijk. Zo is het apparaat vrij klein in omvang waardoor je het gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Dit draagbare product is een verademing in vergelijking met de zware speakers die je in het verleden moest tillen. Bovendien heeft deze speaker vanwege een zeer sterke accu volledige mobiliteit. Deze accu is eenvoudig op te laden met behulp van een USB kabel, die je binnen enkele seconden kunt aansluiten. Geniet vervolgens ongestoord urenlang van je favoriete muziek. Hou wel even in de gaten of de accu nog goed is opgeladen. Gelukkig gaat het opladen van de Bluetooth speaker van Hama sneller dan ooit. Dit heeft het te danken aan de Lithium-Polymer-Accu. Deze oplaadbare batterij heeft een hoge energiedichtheid en een laag gewicht. Ondanks het lage gewicht is het een zeer krachtige batterij die ervoor zorgt dat de Hama Bluetooth speaker wit al binnen (maximaal) vier uur volledig is opgeladen.

Specificaties
Meer over Hama - Bluetooth speaker - 2 W (Productcode: 9870632112.5203)
 Bluetooth speaker
 Eigenschappen
Draadloos
 Merk
Hama
 Frequentiebereik
20 Hz - 20 kHz
 RMS Vermogen
2 W
 Ingang
Bluetooth
 Afmetingen
70 x 70 x 65 mm
 Impedantie
4 Ω
 Kleur
Wit
 Toepassing
Draagbaar
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links