Hama - Bluetooth speaker - 2 W

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Hama bluetooth speaker blauw

Ben je op zoek naar een simpele, degelijke en niet al te dure bluetooth speaker? Dan is de Hama bluetooth speaker blauw wellicht wat voor jou. Deze budget speaker past in vrijwel ieder interieur. De behuizing is gemaakt van rubber, waardoor hij bovendien tegen een stootje kan. De bediening is simpel, maar het geluid prima. Bovendien is Hama een gerenommeerd Duits merk dat al sinds 1923 een keur aan elektronische producten maakt. Om het af te maken kun je de speaker ook prima buiten gebruiken en beschikt het apparaat over een accu die maar liefst 14 uur meegaat. Al met al een goede keuze voor een allround Bluetooth speaker.

Het geluid

Bluetooth speakers heb je in alle soorten, maten en prijsklassen. De Hama bluetooth speaker blauw bevindt zich duidelijk in de lagere klasse, maar is hij daarmee ook slechter dan de duurdere speakers? Dat is maar de vraag. Het ligt er vooral aan wat je gewend bent, hoe muzikaal je gehoor is, waar je de speaker voor wilt gebruiken en hoe vaak. Ben je een echte muziekliefhebber die het liefst de hele dag muziek heeft opstaan, dan is het wellicht beter om een wat duurdere muziekinstallatie op te zoeken. Maar vind je het leuk om af en toe eens een nummer op te zetten, dan is de Hama wellicht een prima optie. De speaker zit naar boven gericht zodat het goed klinkt in een kleinere ruimte, maar minder in een grote of open ruimte. Ook geldt dat hoe harder je het geluid zet, des te minder goed de kwaliteit wordt. De Hama komt tot zijn recht in een thuissituatie of kleine werkplek.

Makkelijk mee te nemen

De Bluetooth verbinding van de Hama is standaard te noemen. Je kunt de speaker makkelijk verbinden met je smartphone, laptop of tablet. De verbinding blijft stabiel tot ongeveer tien meter, waarna hij langzaam maar zeker zal haperen bij een grotere afstand. Dat is vergelijkbaar met de meeste Bluetooth speakers. Wat in het voordeel van de Hama spreekt is het superlichte gewicht en de afmetingen. Met 170 gram merk je haast niet dat hij in je rugzak zit, mocht je hem willen meenemen. Met een afmeting van 70x65x70 millimeter past dat bovendien gemakkelijk. De Hama is daarmee ideaal om met je mee te nemen. Bijvoorbeeld naar je werk, of op vakantie.

Handig voor op het werk

Op het werk kun je bovendien ook gebruikmaken van de ingebouwde microfoon. Verbind je de speaker met je smartphone, dan kun je hem ook gebruiken als speaker om te bellen. Ideaal voor als je een conference call hebt waar meerdere personen aan meedoen. Daarbij ontstaat soms het probleem dat de microfoon niet gevoelig genoeg is om iedereen goed te kunnen verstaan, houd daar rekening mee. Op de speaker zit bovendien een speciale knop waarmee je telefoongesprekken direct kunt aannemen of weer af kunt sluiten. Op die manier komt je telefoon er niet eens meer aan te pas, zo lijkt het. Alles bij elkaar is de Hama een ideale oplossing voor een goed geluid in huis en een nuttige hulp op je werk of als je werkt op locatie.

Specificaties
Meer over Hama - Bluetooth speaker - 2 W (Productcode: 6088753517.5203)
 Bluetooth speaker
 Eigenschappen
Draadloos
 Merk
Hama
 Frequentiebereik
20 Hz - 20 kHz
 RMS Vermogen
2 W
 Ingang
Bluetooth
 Afmetingen
70 x 70 x 65 mm
 Impedantie
4 Ω
 Kleur
Blauw
 Toepassing
Draagbaar
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links