Visaton - VS-PX13 - Autospeaker - RMS Vermogen - 20 W

€ 19,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 1
4-8 wd
Extra korting!
Aantal 1€19,95Aantal 2-9€19,45Aantal 10 en meer€18,75
Payment methods

Autospeaker Visaton VS-PX13

Omdat niet elke auto is voorzien van een geschikte geluidsinstallatie is het mogelijk om zelf speakers in te bouwen. Hiermee wordt het mogelijk om het standaard geluid dat er normaal beschikbaar zou zijn helemaal op te doen leven en de muziek die je afspeelt volledig tot zijn recht te laten komen. Het vervangen van luidsprekers in de auto is zeer eenvoudig en kan in veel gevallen zelf gedaan worden. In combinatie met een geschikte sub woofer en de juiste apparatuur creëer je de beste geluidskwaliteit die je maar wilt hebben. Belangrijk bij het aanschaffen van autospeakers zijn de afmetingen en het vermogen die de luidsprekers kunnen leveren. Als je dit goed afstemt met de apparatuur die je gebruikt voor het afspelen van muziek, dan zorg je voor een perfect afgestemde installatie. Met de autospeaker Visaton VS-PX13 maak je een dergelijke installatie compleet.

Specificaties

De Visaton VS-PX13 autospeaker is een zogenoemde 2-weg coaxiale luidspreker voorzien van een piëzo-electrische tweeter voor weergave van de hoge tonen. Deze autospeaker heeft een frequentiebereik van minimaal 60 hertz en maximaal 15 kilohertz, oftewel 15.000 hertz. Het RMS vermogen van de luidspreker is 20 watt. Het maximale vermogen ligt op 30 watt. De impedantie van de autospeaker Visaton VS-PX13 is 4 Ohm. Stem het vermogen van de luidspreker af op het vermogen dat geleverd kan worden door de installatie die je wilt gebruiken. Hierbij is het belangrijk dat het juiste wattage kan worden afgegeven en dat de installatie ook een impedantie heeft van 4 Ohm. Is dit niet het geval, dan bestaat de kans dat de luidsprekers kapot zullen gaan.

Afmetingen

Het is belangrijk voor de installatie van de luidspreker dat je de juiste afmetingen weet. De Visaton VS-PX13 heeft een diameter van 13 centimeter in zijn geheel. Vaak wordt ook de afmeting in inch aangegeven: 5”. Voor de installatie van de inbouw speaker is een opening nodig van 11,6 centimeter. De diepte van de opening moet 5,5 centimeter zijn om de autospeaker correct te kunnen installeren. Het aansluiten van de luidspreker op de installatie kan eenvoudig met een geschikte luidsprekerkabel. Vervolgens kan de autospeaker van Visaton met 4 schroeven gemonteerd worden zodat deze klaar is voor gebruik. Het gewicht van de autospeaker is 0,48 kilogram zodat deze zonder moeite op diverse plekken gemonteerd kan worden. Let er bij het aanschaffen van deze luidspreker op dat je ook genoeg ruimte hebt voor de installatie van de autospeaker. Het is vooral belangrijk dat de plek waar deze geplaatst wordt het gewicht kan dragen en dat er genoeg ruimte in de opening is.

Handig om te weten

Meet voordat je de Visaton VS-PX13 autospeaker aanschaft de diameter van de plek op waar je de luidspreker wilt installeren. Vaak zijn er in een auto al voorgevormde cirkels in bijvoorbeeld een deur of op een andere plek te vinden. Deze cirkels kunnen eenvoudig worden verwijderd en bieden de ruimte die nodig is voor het installeren van een autospeaker. Belangrijk is ook dat het vermogen dat door de geluidsinstallatie en door de sub woofer geleverd wordt hetzelfde vermogen is als dat geschikt is voor de luidsprekers. Is dit niet het geval, dan is de kans groot dat de luidsprekers beschadigen. Niet alleen de installatie die gebruikt wordt, maar ook de bekabeling is van belang. Het kan soms zo zijn dat je voor de installatie van bepaalde autospeakers ook gebruik moet maken van dikkere bekabeling, maar dat is bij deze speakers in principe niet het geval.

Specificaties
Meer over Visaton - VS-PX13 - Autospeaker - RMS Vermogen - 20 W (Productcode: 8187446003.5203)
 Autospeaker
 Merk
Visaton
 Frequentiebereik
60 Hz - 15 kHz
 RMS Vermogen
20 W
 Decibel
84 dB
 Impedantie
4 Ω
 Type
VS-PX13
 Zaagmaat
116 Ø
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links