Visaton speakers

Je bent een groot muziekliefhebber en je wil graag een paar mooie luidsprekers plaatsen in de woonkamer. Deze ruimte heeft echter een relatief kleine oppervlakte, waardoor grote uitvoeringen er helaas niet in passen. Gelukkig kun je ook met een Visaton box in een kleiner formaat genieten van goede geluidskwaliteit. Dit is trouwens zeker niet het enige voordeel van dit product van de Duitse kwaliteitsfirma. Bekijk meer informatie onderaan de pagina of koop direct jouw luidspreker via onze webshop.

Geluidskwaliteit van de Visaton speaker verbeteren

Er zijn verschillende manieren waarop je de beleving kunt verbeteren. Zo is het zeer belangrijk om een juiste plek voor de boxen te kiezen. Doorgaans zorgt een plaatsing tegen de muur voor een zeer sterke bas. Muren zijn namelijk in staat om het basgeluid te reflecteren en te versterken. Dit kun je ook zelf ervaren door in het midden van een kamer te gaan staan en iets te zeggen. Je zult merken dat het geluid anders klinkt dan wanneer je in een hoek staat. Eventueel zou je hem ook ergens in kunnen laten bouwen. Daardoor lijkt het rechtstreeks uit de muur of het plafond te komen. Dit geeft elke kamer een moderne en stijlvolle indruk.


Vragen en advies

Heb je vragen of heb je advies nodig? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.


  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links