House of Marley speakers

Luister je vaak naar muziek of vind je het prettig om een compacte geluidsinstallatie bij de hand te hebben? Het geluid dat te horen is via oortjes, koptelefoon of standaard luidspreker heeft altijd een bepaalde kwaliteit. Wil je verzekerd zijn van een uitstekende kwaliteit? Dan laten wij je graag kennismaken met de House of Marley boxen. Wij hebben op basis van jouw wensen en eisen rondom geluidskwaliteit namelijk de geschikte House of Marley box in het assortiment beschikbaar.

House of Marley speakers: unieke materialen en designs

De kwaliteit van het geluid van dit merk bevindt zich op het hoogste niveau. De geluidskwaliteit is natuurlijk een van de belangrijkste aspecten als je een luidspreker wilt kopen. Het oog wil echter ook wat en dat is nu ook het bijzondere van een House of Marley box. Het design is namelijk oogstrelend door de originele vormgeving in combinatie met de details. Daarnaast springt ook het materiaal van dit merk er bovenuit. Er is bij de ontwikkeling en het produceren ervan gebruik gemaakt van natuurvriendelijke en duurzame materialen. Hierbij kun je denken aan materialen als gerecycled plastic of aan organisch katoen. Je profiteert dus van de beste geluidskwaliteit en van het originele en prachtige design in combinatie met unieke materialen. Het is niet zo dat alle speakers van dit merk er hetzelfde uitzien. De basis qua design is een originele en unieke vormgeving, maar er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar. Zo kun je rekening houden met je voorkeur voor wat betreft het ontwerp en daarbij letten op de details.


Formaat van een speaker

Hij is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Nu let je misschien vaak niet als eerste op de grootte van een luidspreker, maar dat aspect kan zeker wel van belang zijn. De situatie waarin je hem gebruikt, is voor de keuze namelijk van belang. Als je vaak en veel onderweg bent en je maakt daarbij gebruik van een House of Marley box is een compacte uitvoering handig. Een compact model is vooral heel gemakkelijk om mee te nemen en steeds weer op een andere plek neer te zetten. Nu zijn er natuurlijk ook situaties, waarin de luidspreker een vaste plek in huis krijgt. In dat geval maakt de grootte minder uit, maar weer niet in alle situaties. Een dergelijke box heeft namelijk altijd een origineel en uniek design. Het is dus mogelijk om speciaal voor een grote uitvoering te kiezen om de luidspreker als een blikvanger in het interieur te laten functioneren. Dat wat mooi en apart is, mag natuurlijk gezien worden en in de schijnwerpers terechtkomen.


Accuduur en volume

Naast de esthetische eigenschappen en de grootte speelt er nog een kenmerk een rol bij de keuze. Bij een dergelijke luidspreker waarbij er sprake is van een accuvoeding is de accuduur bijvoorbeeld van belang. Daarbij is het voor het afspelen van muziek bijvoorbeeld ook nog van belang dat er sprake is van een bluetooth box. Dat is handig als je afspeellijsten op je mobiel hebt staan. In dat geval is het aan te raden om met het bereik rekening te houden. Het bereik op basis van een verbinding via bluetooth van maximaal tien meter is bijvoorbeeld uitstekend en doorgaans toereikend genoeg. Draadloos streamen van muziek en andere audio biedt uiteraard extra gemak. Er wordt automatisch verbinding gemaakt met het gekoppelde apparaat dat je het laatst hebt gebruikt. Verder is het bij de aanschaf ook nog van belang dat je naar het RMS vermogen kijkt. Het RMS-vermogen is het vermogen dat een speaker daadwerkelijk heeft.


Vragen en advies

Kies House of Marley speaker die je nodig hebt en geniet van jouw muziek! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.


Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Uitstekend "Speaker setje besteld voor mijn computer. Snel geleverd en prima service." 9,4
Prima "Prima bluetooth speakertje gekocht voor op het strand. Leuke prijs, snelle levering." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links